A więc co do mojej przygody jako trener bezrobotny. Udało mi się Unią awansować do Ekstraklasy. Co się okazało ściągnąłem taką zajebistą łatkę do gry, że grając w ekstraklasie nie da się zarejestrować do rozgrywek na rundę jesienną żadnego piłkarza ze swojego składu... Da się to dopiero zrobić na rundę wiosenną... Efekt tego, że mi żadnego piłkarza nie zgłosiło był porażający. Grałem szarakami i przegrałem 18 meczów na jesień, straciłem 70 ileś bramek... Mimo tego zaproponowano mi objęcie posady w Arce Świni (też ekstraklasa). Klub z większą reputacją, lepszym budżetem płacowym i transferowym. A więc jednak nie było tak źle, po awansie do ekstraklasy ma się już jakąś reputacje i chcą zatrudniać w lepszych klubach.
Cytat:
|
też czytałem, że 13 lepsza. Z tym że mi ta 13 jakoś nie podpasowała...
|
Nacinaj w FM11. Najlepsza część. W 13 grałem tylko w demo. 12 mi się nie podobała. W 11 już jest wszystko, tryb 3D, zmienna reputacja ligi i jakiś bardziej dostępny ten FM - tak jak piszesz w innych jest za dużo tych bajerów. Mnie też to wkurza bo bez przesady, co mnie te wszystkie niuanse obchodzą, ja chcę się pobawić, prowadzić klub, ustalić trening, taktykę, porobić transfery a nie się zajmować mało ważnymi sprawami. Wiem, że w 13 był ten tryb classic ale z tego co pamiętam to jak to włączyłem to znowu jakoś za bardzo to wszystko było okrojone.