|
Nie do wiary! 12 000 z hakiem oglądało ten mecz na żywo, to naprawdę nie do wiary!
Jak dla mnie było lepiej niż na meczu z Legią, ale jak ktoś przychodzi tylko po to, by poobserwować technicznych geniuszy z Warszawy, to... może lepiej nic nie mówić.
Świetne, ŚWIETNE spotkanie Garguły; dobry Stjepanovic, nienaganna obrona; dobry (!) Boguski (nie gorszy Sarki) i trochę zagubiony Guerrier. Doskonała zabawa na trybunach (momentami było naprawdę głośno!), emocje do ostatniej minuty, przyjemność z patrzenia na grę Wiślaków (tę naprawdę było można odczuć). Ci, których nie było, powinni żałować i w końcu się określić, czy przychodzą dla Wisły czy rywala.
Aha, moim zdaniem, sędziowanie na poziomie okręgówki (z próbą nieobrażania okręgówki). Żółta kartka dla Małkowskiego to kpina totalna.
@Dzideek
Wydaje mi się, że nie są to zachwyty, a jedynie oddanie mu tego, że zagrał niezły mecz, co, moim zdaniem, jest prawdą. Najgorszy wydaje się jednak fakt, iż znowu trwa nagonka na Rafała - tak na trybunach (jak ktoś zauważył), jak i w mediach.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 23.11.2013 o godz. 00:51.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
|