Wyświetl pojedynczy post
mistico
Senior Member

Od: 05.2011

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.11.2013, 00:11
Małkowski powinien dostać czerwoną, ale równie dobrze także Burliga w pierwszej połowie... Jak dla mnie kolejny raz w tym meczu wygrywamy dzięki Gargule. Tak się zastanawiałem podczas meczu - forma reprezentacyjna ? Skoro taki Mączyński może, czy nawet Pazdan, to czemu by nie ? Pewnie mnie pół forum wyśmieje, ale sami przyznajcie, że w tym sezonie Guła bije obu tych panów na głowę. No i wreszcie miałby kto dobrze z rożnego wrzucić.

Wracając do meczu. Korona dzisiaj postawiła autobus w bramce. Nawet Arek Głowacki w pierwszej połowie grał raczej jako rozgrywający niż stoper.
Kolejny dobry mecz Stjepanovicia. Kilka dobrych odbiorów, bardzo mądrze wyprowadzał piłkę. No i duże brawa za czyściutki wślizg w naszym polu karnym w drugiej połowie.
Guerrier musi chyba zostawać po każdym treningu i ćwiczyć trzymanie linii spalonego. Donald jest więcej razy na ofsajdzie niż reszta drużyny razem wzięta.
Duże brawa także dla Jovanovicia. Gra bardzo pewnie, naprawdę solidnie.
Sarki dał dobrą zmianę i odziwo Małecki - także. Różnica jest taka, że Sarki zagrał bardzo dobrze, a Małecki po prostu nie gorzej niż Guerrier. Szkoda, że raz za długo przytrzymał piłkę, zamiast odegrać Chrapkowi.
Mam odmienne zdanie od użytkowników wyżej. Dla mnie Burliga zagrał dobry mecz. Ładnie się podłączał, w obronie też raczej bezbłędnie. A to, że trochę dał się podpuścić - trudno.

Jedyny minus tego meczu to dla mnie gra Bunozy. Zjazd u Gordana, porównując mecze z początku sezonu z obecnymi, jest niesamowity. Rzadko się podłączał do przodu, a jak już to robił, to jakoś tak niepewnie. Nie uważam, że Pietia na lewej obronie grałby gorzej. Dlatego myślę, że kontraktu nie ma co przedłużać, a nawet trzeba się rozejrzeć za kimś, kto zapłaci za odejście zimą.
Odpowiedz cytując