Cytat:
|
Taka sama zmiana nastąpi za 2 lata ,POwskie gówno zostanie zastąpione PISowskim gównem ,także podpisuje się pod twoim zdaniem obiema rękami ,tylko w szerszej perspektywie.
|
Ja o PiSie też pisałem bo zauważ, że powiedziałem, że MOŻE przy tym korycie od kilkudziesięciu lat to niektóre świnie są ok ale dałoby się je zliczyć na palcach jednej ręki.
Cytat:
|
Bardzo ciekawe. Zakulisowe naciski (o posmaku szantażu) "GW", mające na celu "wzorem debaty publicznej uczynić spór Tomasza Wołka z Tomaszem Lisem".
|
Jak już wspominasz o Lisie to mi się jedna rzecz w oczy rzuciła w jego ostatnim programie. Rozmawiali o zamieszkach na MN i na koniec Lis mówi, że nie zapraszał do studia do uczestnictwa w debacie organizatorów marszu bo nie zasłużyli sobie ani przed marszem, ani kłamstwami po marszu na takie zaproszenie, do tego nazwał ich bandytami i chuliganami i że z takimi się nie rozmawia - czyli skoro koś na marszu rzucał kostką to generalnie wszyscy uczestnicy marszu to chuligani niegodni rozmowy.
Po czym gościem jest Lesiu Miller członek PZPRu. Czyli człowiek, który podpisywał się uczestnictwem w tej partii pod całym złem wyrządzonym przez komunizm, i to nie złem typu "rzuciłem kostką w milicjanta" tylko katowaniem, biciem, mordowaniem, brakiem wolności słowa, cenzurą. No i z takimi ludźmi już Lisek się nie brzydzi rozmawiać.
I takie właśnie mamy te jebane media i cały układ okrągłostołowy. Komuch to git człowiek i nieważne, że mordował pośrednio lub bezpośrednio, że przykładał rękę do totalitarnego systemu. Dziś te komuchy wyznaczają standardy, są elitą a zły jest młody Polak, który chce zmian w Polsce, który czasami może nawet nie wytrzymuje ciśnienia i idzie krzyczeć na aulę jak zapraszają komucha Baumana albo pali jakieś pedalskie tęcze itp.
Tylko dlaczego ja jestem wrogiem narodu bo pochwalam spalenie tęczy a taki Bauman, Miller czy inna Szymborska, którzy mają krew na rękach i zgadzali się z terrorem sowieckim mają być dla mnie wzorcami?
Precz z komuną i pożytecznymi idiotami, którzy w dzisiejszych czasach wierzą takim cwelom jak Lis albo bronią Szymborskiej lub Baumana. Jesteście taką częścią obecnego systemu jak kiedyś w komunizmie byli ormowcy czy inni tajni współpracownicy. Jestem pewien, że jak za kilkadziesiąt lat spojrzymy na historię to wielu się obudzi z ręką w nocniku i sobie uświadomi, że był pożytecznym idiotą w tej "wolnej" Polsce.