Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2013, 12:14
Sam się śmieję z tych Mączyńskich i Ćwielongów w kadrze, ale ku.wa jak czytam niektóre opinie że Boniek czy Nawałka są poje.ani bo doprowadzili to tego że tacy jak oni grają i że kadra gra jak gra to ja się pytam - czy wy przez ostatnich 5 lat spaliście!? PIĘĆ DŁUGICH PIER.LONYCH LAT DOSTAJEMY W CYMBAŁ NA KAŻDYM POLU, tak klubowym jak i reprezentacyjnym a tu nagle pseudoznawcy wyzywają Bogu ducha winnych Nawałke i Bońka od chujów z cipami na oczach, bo nie mają magicznej różdżki i nie wyczarowali 4 obrońców z kapelusza. No kur.a żelazna logika.

A co do samego meczu mogę napisać tylko 2 rzeczy - Lewandowski zagrał 3 z rzędu totalnie beznadziejny mecz. 90% strat i złych zagrań, dokładnie jak z Anglią i Słowacją. Niepojęte jak ten gość seryjnie spierdala najprostsze nawet zagrania. Możliwe że to nie jest trzeci, ale fafnasty jego mecz na tym poziomie, ale dopiero od meczu z Anglią skupiłem się na wyjątkowo bacznym obserwowaniu poczynań tego grajka.
Druga rzecz - Marciniak pozytywnie, biegał jak pojebany. Więcej napisać o wczorajszym meczu choćbym nie wiem jak bardzo chciał... no to nie da rady bo to ciężko nawet meczem nazwać. Zero akcji, zero strzałów - generalnie kadra poziom "Mączyński".
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując