Wyświetl pojedynczy post
FraMat
Senior Member

Od: 03.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2013, 10:50
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Za to Haiti to "potęga" piłkarska a i tam pomimo tego udało się kogoś znaleźć (Donald).
No widzisz, Z Polski też "udało się" nam znaleźć dwóch, trzech przyzwoitych grajków.
Ilu z nich robi różnicę?
Ilu z nich mogłoby z marszu zagrac w jakimś średnim średniaku europejskim?
Jak zwykle antypolski moderator "dał głos" na swoim poziomie. Jak jakiś "śmieciarz" oszust z Rumunii był testowany to pewnie piałeś z zachwytu?
Nie "antypolski", ale realistyczny. I znajdź mi posta, w ktorym "piałem"

BTW
A Wisła to poziom Barcelony reprezentuje że w Polsce nie ma piłkarzy którzy by ją wzmocnili?
Wisłę to wielu piłkarzy w Polsce mogłoby wzmocnić. Pytanie co to za wzmocnienie, skoro to wzmocnienie dostaje oklep od Słowaków i to taki, że żal było patrzeć nie tylko na wynik, ale i na sposób biegania po boisku.

Nie mam nic przeciwko obcokrajowcom w Wiśle do czasu kiedy nienawistnik do Polski taki jak ty się uaktywni.
Nienawistnik do Polski? Gruuuuubo przegiąłeś. Ja raczej nie cierpię "polskiej mysli szkoleniowej" i jej efektów w postaci wyżelowanych gumożujów koszących kasę za nic i poziomem ledwo odbiegających od San Marino. A Ty życzysz Wiśle, żeby tacy nieudacznicy i amatorzy ją reprezentowali?

Może w GW byś się zatrudnił... ta sama linia ideologiczna....
Chyba znowu gruuuuuuuubo przegiąłeś. GW to raczej bedzie ustami towarzysza Piechniczka zachęcała Cupiała do zatrudnienia za gruuuubą (a jakże!) kasę wyżelowanych polskich amatorów wyklepanych na jednej formie przez piechniczkopodobnych.

Dla Ciebie widać nieważne co, byle polskie. Ot, takie przegięcie w drugą stronę.
Dla mnie ważni sa profesjonaliści. Nieważne czy Polacy czy cudzoziemcy. Oczywiście, wolałbym profesjonalistów Polaków, gdyby tacy byli. Ale nie ma. Ostatni polscy profesjonaliści futbolowi dzisiaj zasiadają na ławkach trenerskich i mają po około 45-55 lat. No może 41....
To tylko moje zdanie, z którym nikt nie musi się zgadzać

...nie będę wchodził w dalsze dyskusje z idiotą....

Odpowiedz cytując