Wyświetl pojedynczy post
fanfan
Senior Member

Od: 09.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 20.11.2013, 10:12
Ogryzek napisał(a):Wyświetl post
Za to Haiti to "potęga" piłkarska a i tam pomimo tego udało się kogoś znaleźć (Donald).

Jak zwykle antypolski moderator "dał głos" na swoim poziomie. Jak jakiś "śmieciarz" oszust z Rumunii był testowany to pewnie piałeś z zachwytu?

BTW
A Wisła to poziom Barcelony reprezentuje że w Polsce nie ma piłkarzy którzy by ją wzmocnili? Nie mam nic przeciwko obcokrajowcom w Wiśle do czasu kiedy nienawistnik do Polski taki jak ty się uaktywni. Może w GW byś się zatrudnił... ta sama linia ideologiczna....
Tylko ,że za solidnych Polaków z ekstraklasy którzy mogliby wzmocnić od razu nasz zespół trzeba sporo zapłacić , młodzi utalentowani chłopcy z niższych lig mogą być natomiast wzmocnieniem co najwyżej zespołu rezerw a w dalszej perspektywie dopiero pierwszego zespołu . Testy polskich piłkarzy też do końca nie są potrzebne skoro nasi skauci podobno jeżdżą oglądać niższe ligi i wiedzą na co pewnych chłopaków stać a testuje się przeważnie zawodnika którego się prędzej nie widziało ,który został polecony przez kogoś tak jak Ci ludzie od Clebera bądź Sundaya . Zresztą i tak pewnie za kilka sezonów zostanie wprowadzony ten limit na piłkarzy spoza UE w pierwszy składzie więc też dyskusja na ten temat się skończy choć ja osobiście jestem za limitem w kadrze zespołu a nie w pierwszej jedenastce .
Odpowiedz cytując