Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 19.11.2013, 22:18
Cytat:
Dobra ale rozróznij dwie rzeczy. Rydzyk mówi mniej wiecej cos takiego ,że Tusk na zamknietych posiedzeniach rzadu mówi do ministra zdrowia ,żeby nie leczył i pozbywał się starych ludzi ze szpitali ,a po drugie ze mowi do ministra edukacji , nauczajcie tak aby dorastali homoseksualisci i lesbijki
Przypisuje niecne intencje rządowi jakoby ten mial za zadanie wykańczanie ludzi w szpitalach i bredzi coś o jakimś wychowywaniu mlodzieży na homoseksualistów. Reasumując Rydzyk pomawia o mordowanie ludzi i głosi debilizmy o wychowaniu dzieci...
Ty sobie dopowiadasz sam to co ci pasuje i chcesz zrobić z Rydzyka debila a prawda jest taka, że po trochu ma racji a na ile jest to wszystko celowym działaniem rządu to Bóg jeden wie. Bo to, że "oni" (nie wiem kto to jest ci oni, kto rządzi tym wszystkim) cchą aby ludzie wymierali a dzieci były chowane na homoseksualistów to wcale nie oznacza, że Tusk coś karze jednemu czy drugiemu ministrowi coś a ci ministrowie z kolei naciskają na swoich podwładnych a tamci jeszcze na resztę. To może oznaczać tyle, że skoro likwiduje się szpitale, skoro się wytwarza taką atmosferę w społeczeństwie, że od zdrowia czy życia jest ważniejsza kasa (mówię w kontekście służby zdrowia) to później ludzie umierają bo np. lekarz, który złożył przysięgę Hipokratesa nie przyjmie cię na izbę przyjęć bo coś tam się w papierach mu nie zgadza, bo nie jesteś zarejestrowany tam gdzie trzeba itp Przecież ile leków przestaje być refundowanych, ile się czeka na wizytę u lekarza i na zabieg/operację w naszym kraju? Ile razy słyszeliśmy, że gdzieś kogoś nie przyjęto albo siedział pół dnia na poczekalni albo nie przysłali karetki i ten ktoś zmarł? Gdzie lepiej iść do lekarza, prywatnie czy do państwowego? Prywatnie bo szybciej, bo bardziej się przyłożą do pacjenta.
Tak jak mówię. Ja nie wiem czy to wszystko jest robione specjalnie, czy jest sterowane ale takie rzeczy się dzieją, że służba zdrowia jest w stanie fatalnym! A ty udajesz, że Rydzyk to debil. Może tezę postawił nieprawidłową ale na pewno argumenty za nią przemawiają.
A co do pedalstwa to też sprawa prosta. W Rosji się dzieci na pedałów nie wychowuje dlatego homopropaganda, parady są zakazane a w Europie zachodniej i środkowej się dzieci z pedalstwem oswaja stąd zgoda na homopropagandę, na parady dewiantów, dopuszczenie i przymiarki (w Polsce) do związków partnerskich co w przyszłości przełoży się na małżeństwa osób tej samej płci, pozwolenie na adopcje dzieci, stąd usilne odbudowywanie tęczy w Warszawie jako znaku dominacji pedałów w Polsce. W serialach wszędzie pedały bo przecież trzeba ich pokazać jako normalnych ludzi, trzeba oswajać opinie publiczną z tą chorobą. W mediach propaganda propedalska i każdy kto tego nie toleruje to ktoś gorszy, nienormalny - z dewiacji (homoseksualizm) zrobili coś normalnego a z obrzydzenia do dewiacji zrobili coś nienormalnego. Czy ty tego dziadostwa nie widzisz czy tylko udajesz?
A takie gadki, że nie można wychować kogoś na pedała to sobie daruj bo tak naprawdę nikt tego nie wie. Jeszcze nie żyliśmy (jako ludzkość) w takim środowisku gdzie panują trendy homoseksualne więc kto wie, może można człowieka przekabacić i w tym względzie? Skoro można z kogoś zrobić chama, morderce, bandytę, można kogoś wyprać z uczuć (patologiczne domy, wojny) to kto wie jak zareaguje ludzki organizm na wychowywanie się w środowisku gdzie ma 2 ojców, jego koleżanka ma 2 mamy i od małego ma wpajane, że ma do wyboru kochać chłopców albo dziewczynki albo co lepsze jak chce to niech sobie zmienia płeć.
Dlatego ja mówię nie waszej lewackiej propagandzie i nie chcę takiego świata gdzie wszystkie normy są zaburzane.
Trochę zszedłem z tematu bo ja rozumiem, że ty nie tyle pijesz do tego, że to wszystko o czym pisałem się nie dzieje tylko chodzi ci o to, że taki Tusk czy inny pies nie ma na to wpływu. Ale chciałem ci tylko powiedzieć, że są podstawy do tego żeby sobie móc knuć takie teorie spiskowe, o których mówi Rydzyk.
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.