Wyświetl pojedynczy post
rw88
Senior Member

Od: 01.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 16.11.2013, 15:55
Dariook napisał(a):Wyświetl post
Kadra to nie klub piłkarski,sukcesy czy medale i właśnie chyba to Kosecki chciał przekazać. Tutaj chodzi o dumę bycia Polakiem i nawet jeśli jest żle to jest to niczym gdy wszyscy siebie wspierają.
Wsparcie mieli aż do końca tych eliminacji, pomimo kolejnych rozczarowań, tyle że cierpliwość się kończy! Ileż można wspierać ludzi, którzy zarówno poziomem sportowym, jak i mentalnym podejściem narażają kolejny już rok ten kraj na śmieszność? Nie widzę nic zdrożnego w tym, że kibice gwizdami okazują swoje niezadowolenie. Co innego "jeszcze jeden" dla Słowaków, to akurat jest żenujące i tutaj zgoda.

więc żale o wydane pieniądze w błoto są nie tyle co śmieszne a nawet żenujące.
To chyba nie do mnie, bo ja na meczu nie byłem, stąd i pieniędzy w żaden sposób nie żałuję.

Ale gdy się pojawisz ponownie w glorii to sorki ale większego frajerstwa trudno szukać. Jaką trzeba być hieną żeby kręcić się tam gdzie jest dobrze. Jakim trzeba być pustym człowiekiem żeby zapominać o milych chwilach i odwracac się pleacami kiedy idzie złe? To hańba dla prawdziwego kibica i zachowanie zasługujące tylko na pogardę.
To chyba też nie do mnie, bowiem byłem bodaj na czterech meczach kadry w tym roku. Tylko że tak jak mówię, cierpliwość się w pewnym momencie kończy i w pewnym momencie mówisz "pozorantom" biegającym w koszulkach reprezentantów "stop, tak być nie może". Zwycięstwa to jedno, podejście piłkarzy do meczu to drugie. Ani jedno, ani drugie w tym momencie nie funkcjonuje. Jak inaczej kibic ma okazać swoje niezadowolenie z ich postawy, jeśli nie gwizdami? Chętnie wysłucham propozycji.
Odpowiedz cytując