Wyświetl pojedynczy post
For_FuN_
Senior Member

Od: 08.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 15.11.2013, 16:14
FraMat napisał(a):Wyświetl post
Chyba nie sądzisz, że tęczę ustawiono w Warszawie jako jeden z symboli obecnych w Biblii (choć nie pierwszoplanowy)? Proszę bez naciagactwa.
Przeciez nie o tym pisalem i szczerze powiedziawszy niewiele interesuja mnie powody postawienia tej teczy, bo nie jestem warszawiakiem. A co do skojarzen, to jesli komus pierwsze co przychodzi na mysl, kiedy widzi tecze, to srodowisko homo, to a) jest gejem b) jest kryptogejem c) mial smutne dziecinstwo. Ja(i przypuszczam, ze 99% spoleczenstwa) nie ma pojecia, ze to jest symbol danej organizacji/ruchu czy czegokolwiek innego. Fajnie wyglada, pewnie mialo nadac kolorytu naszej smutnej rzeczywistosci, a ze przy okazji jednym kojarzy sie z wiara, innym z tolerancja, a innym z po prostu fanstatycznym zjawiskiem pogodowym, to tylko lepiej. Dobrze, ze tecza ma pozytywny odbior wsrod ludzi .

Kocur napisał(a):Wyświetl post
Czemu anonimowy gość, który na forum KIBICÓW WISŁY KRAKÓW cieszy się z wyroków dla Polaków za udział w NARODOWYM ŚWIĘCIE nie został jeszcze zbanowany
Czemu anonimowy gość, ktory na forum KIBICÓW WISŁY KRAKÓW cieszy się z niszczenia mienia(własności prywatnej i publicznej) Polaków przez antypolaków i antynarodowców nie zostal jeszcze zbanowany
Ostatnio edytowane przez For_FuN_ : 15.11.2013 o godz. 16:19.
Odpowiedz cytując