Jaroo1 napisał(a):

Wiesz gdzie leży problem? Problem tkwi w tym, że tobie się wydaje, że NOPy i ONRy są faszystowskie, że jak by się dorwały do władzy to by się powtórzyły lata 30-te. A jak lewaki robią marsze z sierpem i młotem na transparentach, jak lewaki śpiewają na swoich zgromadzeniach międzynarodówkę to siedzisz cicho - może nie do końca bo od czasu do czasu coś tam plumkniesz ale pysio/szpen i for fun to czystej maści prowokatorzy. Jak lewaki harcują to się nie boisz, że powtórzą się w Polsce lata 30 czy 40.
Zresztą muszę ciebie uspokoić. Tamte lata nie wrócą bo czasy się zmieniły. Wątpię żeby ktoś kogoś w tych czasach palił w piecach, wieszał na drzewach, strzelał w tył głowy. Teraz wojna wygląda inaczej. Jest to wojna ideologiczna i ekonomiczna. Te lewaki, na których się nie oburzasz dziś wysprzedają nasz kraj, dziś wmawiają Polakom, że zły jest tylko ten zadymiarz z marszu a nie skupia się na nielegalnym skłocie i lewakach przygotowanych z arsenałem broni na dachu budynku, dziś nam mówią, że tęcza jest najważniejszym problemem w Polsce bo oni wolą Polskę rozsprzedawać, oni wolą wydać kasę na jakąś jebaną tęczę, na ratowanie Greków, im się podoba, że 2 mln ludzi wyjechało z kraju a bezrobocie wynosi 13%.
I moje zdanie jest takie, że ważniejsi są ci emigranci i instytucja rodziny niż jakaś śmieszna tęcza na placu zbawiciela, niż mutant Grodzki czy pedały pokroju Biedronia itp. A tobie tobie podobnym zrobiono wodę z mózgu i ważniejsze od problemów wymienionych powyżej jest to żeby nie dopuścić, po prostu tak na wszelki wypadek do władzy NIBYfaszystów, czy "oszołomów" z PiSu. Bo jak NIBYfaszyści dojdą do władzy to się powtórza lata 30, bo jak oszołomy z PiSu będą rządziły to legalnie ksiądz ci będzie mógł molestować dziecko, to dojdzie do wojny z Rosją.
To jest wasza bolączka, wy się boicie na zapas a jednocześnie macie w dupie to co już postępuje, co trwa, to co już jest psute przez polskie "elity". Czyli w dupie macie rozpad rodziny, nie widzicie homopropagandy, w dupie macie to bezrobocie, biedę, bo ważniejsze jest jebać Kaczyńskiego i potencjalnych faszystów.
I dlatego nigdy się nie dogadamy i takie dyskusje nie mają sensu bo oboje już wybraliśmy to po jakiej stronie stoimy. Dyskutować to sobie można z osobą niezdecydowaną i przekonać ją do swoich racji.
PS I co do hasła raz sierpem raz młotem. To nie ma przyzwolenia na szacunek dla komuchów. Im się należy za okradanie i zdradę narodu kara więzienia lub śmierci. I to nie za poglądy tylko za działania więc się nie bój o takich bo oni mają na sumieniu grzechy a za nie trzeba odpokutować.
|
Gdzie ci lewacy robią te wielkie manifestacje ? Patrząc na sam rozkład sił w parlamencie to partie lewicowe mają 10-15% . To lewica jest w tym kraju w znacznej mniejszości ,a ty mówisz tak jakby "lewacy" mieli 90% poparcia . To nie lewica jest problemem ,natomiast za kilkanaście lat jak takie organizacje jak te co były na marszu 11 listopada,urosną jeszcze w siłę to rzeczywiście się możemy obudzić w bardzo nieprzyjemnych okolicznościach. I wtedy może już być za późno , po prostu załomocą kolbą w drzwi i będzie po zabawie.
Nie porównuj 2 mln emigrantów i 13% bezrobocia z tęczą i nielegalnym skłotem ,bo to jest naprawde śmieszne. Gdzie Rzym a gdzie Krym . Już pisałem wcześniej ,że w tym marszu nie chodziło o 2 lmn emigrantów i bezrobotnych , chodziło żeby dojebać lewakom, spalić tęcze i zniszczyć skłot. Huligaństwo podlane ideologicznym sosem ,a nie walka o jakieś ideały takie jak praca czy godne życie.
Tych "nibyfaszystów" boje się jeszcze bardziej od PISu,bo ci pierwsi mogą przejechać po polskiej demokracji jak walec ,tak że już nic z tego kraju nie zostanie.
Dla mnie też ważniejszymi sprawami są sprawy bytowe ,niż Grodzka i Biedroń ,uwierz.
Co do Kościoła ,to tak jestem anty-klerykałem i jestem zdania ,żeby biedna Polska przestała w końcu łożyć na tą instytucje ogromne pieniadzę i zachowywać jak wasal Vatykanu , takie jest moje patriotyczne zdanie w tej kwestii. A co do ukrywania pedofilii przez kler to takie są fakty , oczywiście możesz udawać ,że jest inaczej.
Ja jako osoba heteroseksualna całkowicie nie boje się homopropagandy ,bo to po prostu na mnie nie działa , tak samo jak nie działa na każdego osobnika heteroseksualnego . Straszenie pedałami jest po prostu śmieszne , tym sie nie można zarazić.
Boje sie tylko ,że jak bedziesz rozliczać tych komuchów ,żeby nie wylać dziecka z kąpielą mówiąc najogólniej.