Wyświetl pojedynczy post
domin_czyzyny
Socios Wisła Kraków

Od: 09.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 14.11.2013, 15:43
Kocur napisał(a):Wyświetl post
Nie czytałem wszystkich wiadomości dzisiaj.

Czy nasz prezydent ZAŻĄDAŁ już oficjalnych przeprosin za atak na polską placówkę w Moskwie?
on im jeszcze wyślę przeprosiny, że nasza Ambasada w Moskie niepotrzebnie prowokuje do tzw. "spontanicznych zachowań" albo za to, że na Ambasadzie wisi nasza flaga...
Nie mam pomysłu za co on może ich jeszcze przepraszać. Ale zastanawiam się czy już mozna nazwać Pana Prezydenta: Bronisław "Przepraszam" Komorowski ?

AS82 napisał(a):Wyświetl post
Jakby powodem zrobienia zadymy był brak pracy i perspektyw ,to takie hasła by nieśli na transparentach ,a takich transparentów nie było chyba w ogóle albo były w mniejszości , za to dominowały hasła w stylu: "Raz sierpem raz młotem czerwoną hołotę" ,"Polska narodowa" i do tego spalenie tęczy. Tak więc był to wiec ludzi ,którzy się ideologizują ze skrajną prawicą ,a nie rozczarowanych brakiem pracy. Z drugiej strony trudno mi uwierzyć ,że ludzie ,którzy rozpierdalają pół miasta, następnego dnia wstali by z uśmiechem na twarzy do pracy w jakiejś fabryce...

Mi się wydaje że w przypadku zagrożenia (widząc tych gości w kominiarkach) , prędzej by szabrowali na tyłach sklepy ,niż stawali na pierwszej linii frontu...
na transparentach !! czy to komuniści albo jakieś lewaki !! Czy ty jesteś normalny ?
Gdyby mieli iść do pracy we wtorek, to by nie pojechali w poniedziałek na zadymę. A jak by pojechali 11.11 do Warszawy, to z rodziną uczcić Święto Niepodległości i nie w głowie byłyby im jakiekolwiek rozróby.

Nie odniosłeś się do sedna, że ten kraj, te wszystkie rządy upodliły bardzo dużą częśc młodego pokolenia, starszą zreszta też...Wielu młodych nie ma perspektyw, nie ma szans na godną pracę, na zapewnienie rodzinie godnego bytu i to rodzi bunt. On niestety wróci szybciej niż się nam wszystkim się zdaje i będzie jeszcze mocniejszy.
Ostatnio edytowane przez domin_czyzyny : 14.11.2013 o godz. 16:19.
Odpowiedz cytując