Wyświetl pojedynczy post
Matejas_
Senior Member

Od: 09.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 13.11.2013, 16:07
St Yabol napisał(a):Wyświetl post
@^
nie chce tego kopiować, żeby nie było dwa razy to samo.

Po co gdybać? fajnie by było, ale gdybanie zostawmy historykom. Cieszmy się z tego co mamy
Właśnie o to w tym poście chodziło... nie wiem czy tak wszyscy tęsknią za MP, że nie pasuje im obecna pozycja w tabeli? Ci co rokowali w tym roku spadek, nagle wymagają aby Wisła lała wszystkich naokoło, zwyciężając w cuglach z każdy i wszędzie. Moim zdaniem i tak jest dobrze... jest to o czym kiedyś pisałem. Wolę aby Wisła była w czubie grając zawodnikami polskimi, wychowankami, aniżeli zdobywali w kiepskim stylu MP najemnikami. Moim zdaniem wszystko idzie w dobrym kierunku... szkoda tylko, że tak mało szans daje się niektórym zawodnikom, gdyż Fryc bije na głowę Burligę, z Nalepy (najlepszego obrońcy 1 ligi) robi sie na siłę defensywnego pomocnika, z Urygi robi się stopera, nie wstawia Kościelniaka, z którego pożytek na chwilę obecną byłby większy aniżeli z bezproduktywnego Małeckiego, szkoda że pcha się na siłę do składu Kamińskiego zamiast Zająca... to sa jedyne uwagi, które przynajmniej mnie kłują w oczy. Myśle że za 2-3 okienka możemy mieć fajną drużynę opartą na wychowankach (o ile oczywiście będzie im się chciało pracować i rozwijać), którzy uzupełnieni kilkoma nieszablonowymi zawodnikami z zachodu mogą zwojować ligę i pograć o coś większego niż przejście rund kwalifikacyjnych w Europie.
Odpowiedz cytując