Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2013, 17:58
Cytat:
Jaki masz pomysł na rozwiązanie problemu upolitycznienia?

Jestem (jesteśmy) otwarci na wszelkiego rodzaju pomysły, dyskusje na ten temat.
1. Ostrzej moderować temat polityczny i o Smoleńsku i np za recydywę dożywotnio banować, niektórych osobników
2. Zamknąć tematy o polityce i Smoleńsku i zostawić tylko takie okolicznościowe typu Marsz Niepodległości gdzie dyskusja polityczna miałaby rację bytu tylko przez jakiś okres czasu.

To co się dzieje w tych tematach politycznych na tym forum woła o pomstę do nieba. Oczywiście sam nieraz tam dokładam swoją cegiełkę ale te osoby najbardziej skrajne zarówno z prawa jak i z lewa to po prostu framazoniarze (nie chodzi mi tutaj o to, że bycie skrajnym jest złe ale takie wybryki jak drozd czy szpen to skrajność skrajności czyli przekroczenie bariery, po której pozostaje tylko się śmiać z tego co piszą). Tacy farmazoniarze nie są potrzebni na tym forum bo niby po co? Żeby wszędzie widzieć spiski, żeby wszędzie widzieć Tusków lub Kaczyńskich?
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.
Odpowiedz cytując