Wyświetl pojedynczy post
WISŁAZWE
WISŁA KRAKÓW

Od: 06.2008

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 12.11.2013, 17:10
crux.a napisał(a):Wyświetl post
Jestem szarym, szeregowym użytkownikiem, kibicem Wisły od 1982. Czytam to forum od ładnych paru lat, cenię sobie wypowiedzi wielu userów, nie tylko te eksperckie (np. WitEk), ale także te w dobrym sensie tego wyrazu amatorskie (np. wolfy).
Piszę, żeby dać wyraz rozczarowaniu postępującym upolitycznieniem forum. W ostatnich latach zniknęło wielu wartościowych userów, w tym admini. Wydaje mi się, że ma to związek z panoszeniem się polityki. Mam tego dość. Oczywiście, zaraz zostanę zlinczowany tekstami w stylu : won do kauflandu (wolę almę), leming (nie leming, tylko kruk, biały). Moje zniknięcie na pewno nie zaszkodzi forum. Pytanie jednak, ilu jest takich jak ja?
Parę lat temu jeden z adminów, bodaj Kominek, zamknął temat poświęcony ładnym dziewczynom. Cóż, uważam, że polityka jest od erotyki sto razy gorsza.

Pytam całkiem serio.

Jaki masz pomysł na rozwiązanie problemu upolitycznienia?

Jestem (jesteśmy) otwarci na wszelkiego rodzaju pomysły, dyskusje na ten temat.
W samym sercu trybun, w jego centrum, pojawiło się w piątkowy wieczór słowo pasja. Określenie, które najdobitniej tłumaczy to dlaczego większość z nas pojawia się na Reymonta, choć nie ma wyników, działań marketingowych, czy drużyny, z którą chcielibyśmy w pełni się utożsamiać.

Kraków, 9 marca 2012.

Odpowiedz cytując