wislacki napisał(a):

Można zapytać w jakim? Kogo spytam również nie wie 
Sam byłem na marszu w Krakowie, ale patrząc na filmy i relacje zasadne jest pytanie czy jest sens organizować Marsz Niepodległości w przyszłym roku. Co z tego, że przyjdzie 50 tysięcy osób, skoro kilkudziesięciu (czy kilkuset?) będzie zachowywało się jak dzicz i bydło dając wszelkiej maści lewakom argument do ręki. Bezmózgi, nie mam pytań.
|
Sens jest zawsze.
A tych kilku Polaków których nazwałeś nie stosownie, zgodnie z wolą wielmożnych rządzących zostało sprowokowanych.
To tak jakbyś szedł ulicą z Mamą lub Żoną, a gość z sierpem i młotem zaczął im ubliżać, opluwać, albo atakować.
Nie dajcie sobie rodacy wmówić lewackiej polityki poprawności, jak ktoś kogoś atakuje to jest sprawcą i proszę mi tu nie wciskać że po prawnie to się stoi i nic nie robi. Bo wygodnie się tak mówi jak to nie w Ciebie lecą kamienie, czy też butelki z benzyną.
Oni tak lata kontrolują i niszczą normalny odruch obronny w naszym narodzie, a jednocześnie sami niszczą czy być może nawet mordują swoich przeciwników.
A zresztą tak na prawdę zamiast toczyć ta jałową dyskusję trzeba się cieszyć z dwóch powodów:
Po pierwsze że jest nas chcących coś zmienić patriotów coraz więcej.
Po drugie że obecna władza coraz bardziej boi się tego czego w ogóle się tylko boi, czyli utraty władzy.
Po trzecie obecna władza wie że tak na prawdę to u nas jest spokojniutko, nic się nie dzieję i w porównani u z innymi manifestacjami nie zadowolenia w Europie to spokojnie Marsz Niepodległości mógłby dostać pokojową nagrodę Nobla.