IncognitoTSW napisał(a):

|
Moim zdaniem - beka z was na całego.
|
No, to bekaj i bekaj. Ja tam wole przegrywać z Trabzonem niż nie grać wcale.
WISŁAZWE napisał(a):

Każdy Twój post w tym temacie poprawia mi humor. Cały świat może się z was śmiać ale w Polsce nie mogą - to gdzie Polska leży na Marsie?
|
No, to się śmiej, śmiech to zdrowie. Zachowaj jednak świadomość, że to tak jakby właściciel malucha śmiał się z właściciela punto, że punto jest słabsze od jakiegoś Golfa czy może BMW 3. Zaiste jest. Nic jednak nie stoi na przeszkodzie podjechać pod tor i się pokazać. My jesteśmy chujowi - pewnie, że tak. Zagrajcie więc Wy.
WISŁAZWE napisał(a):

|
Odejdź na swoje podwórko i tam lecz swoje kompleksy bo widać, że kilka wygranych spotkań w lidze dających mistrzostwo Polski nieźle wam namieszało we łbach.
|
Ale jakie kompleksy? O co w ogóle chodzi? Poza tym dziwny akapit - najpierw zwracasz się do mnie, a potem już piszesz w liczbie mnogiej. Zdecyduj się.
WISŁAZWE napisał(a):

|
A wmawianie ludziom tego, że byliście lepsi tylko wam szczęścia zabrakło to już zakrawa na kpinę!
|
Ja nie wmawiam. Bilans i tabela mówi wszystko - jak w lidze.
WISŁAZWE napisał(a):

|
Nie Ty (całe szczęście) będzie decydował o tym z kogo i z czego można się w Polsce śmiać a już na pewno nie Ty będziesz decydował z czego można się śmiać na forum.
|
No, dobrze Szefie. Luzuj.
WISŁAZWE napisał(a):

Czyżby?
jaro1985r napisał(a):

Normalnie nikt nie powinien się naśmiewać ale te liczby pokazują jak bardzo ta drużyna jest przepłacona :
My tez mieliśmy wpadki w pucharach ale mistrzostw natrzaskaliśmy całkiem sporo, nawet mając już mniejszy budżet od Waszego. Czas pokaże co będzie z Wami,teraz jest przepaść finansowa
|
1. Pewnie, że przepłacamy na potęgę. Teraz jeszcze dodatkowo wpłynie kasa od Fortuny i Adidasa, taka że pewnie z samego sponsora będziemy dostawać tyle co Podbeskidzie wszystkiego przez rok, ale i tak możemy z nimi przegrać.
2. Daj nam czas. Pogadamy za parę lat.