Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2013, 15:46
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Legii chyba nikt o tym nie powiedział i dlatego wydaje im się, że są lepsi
Wiesz Legia Legią - nie ruszam tego tematu, bo mi trochę chłopaków z L na tym forum żal. Życie im dokłada i jeszcze mam się zbijać? Bez sensu.

Piję raczej do Pana dziennikarza w różowych okularach. Jest dramat. Jeśli nie oglądniesz i nie zobaczysz meczu na własne oczy to okaże się że wygrali choć przegrali. Ten sam autor, art. pod tytułem: "Adrian Mierzejewski: cieszę się, że kibice Legii jeszcze mnie pamiętają." Pamiętają bo... ? ...bo leciały wyzwiska.
http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...amietaja/eteet

Cytat:
Zaskoczony takim przyjęciem nie byłem. Jak oni skandują moje nazwisko, to znaczy, że zapamiętali mnie bardzo dobrze z tamtego czasu. Z tego jestem zadowolony. Ten mecz na polskiej ziemi był dla mnie wyjątkowym przeżyciem, które będą długo pamiętać. Przyjemnie jest zagrać na takim stadionie, z takim przeciwnikiem i przy takim dopingu.
Tylko druga część wypowiedzi mi zwyczajnie nie pasuje. Chyba że Mierzejewski jest idiota i masochistą. A może jestem wyczulony?

I następny artykuł tego samego Pana : http://eurosport.onet.pl/pilka-nozna...warszawa/r3jgm

Cytat:
Legia grała dobrze i mieliśmy problem z przejęciem piłki.
Czyli albo jednak L grała dobrze - potwierdzają to już trzy osoby -dwóch trenerów i jeden zawodnik, albo też dziennikarz jest tak tendencyjny że aż bezczelny. Już głupieje. Coraz bardziej żałuję że jednak że tego meczu nie oglądałem.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 08.11.2013 o godz. 15:50.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując