Wyświetl pojedynczy post
kreseq
Warszawiak

Od: 11.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2013, 11:54
shaggy napisał(a):Wyświetl post
...
O tym właśnie mówię, śmiać się macie prawo bo i my się śmialiśmy z Was. Za rok czy dwa znowu ktoś się z kogoś pośmieje. To norma.

Stanowski może mówić co chce, ale fakty są faktami. Jest .....m, przez kibiców Legii jest uważany za chuja więc nie ma o czym mówić. Ostatnich kilka artykułów o Legii to pojazdy,wyśmiewanie, pisanie o kompromitacji. Że dużo pisze się o Legii? A o kim mają pisać? Jak wysmarują art o Legii to wiadomo że wskoczy wyświetlanie, dyskusja a to nakręca atmosferę wokół portalu. Podpowiem : Stanowski doskonale wie że Legii delikatnie mówiąc w Polsce się nie lubi Artykuł o Lechii czy Widzewie wzbudzi jakieś kontrowersje a co za tym idzie wzrośnie kasa z reklam i wyświetlen? No raczej nie.
Stanowski nie jest Legionistą, to że Wy tak myślicie niczego nie zmienia.Gdybyś prześledził jego wpisy na TT czyli jego OSOBISTE zdanie, słyszał co mówi na mieście to byś go bardziej zakwalifikował jako kibica Barcelony, fana włażenia dupę kilku wysoko postawionym kolesiom i tyle.

Widzę takie kluby. Jest Lech z dusigroszami Rutkowskimi, Wisła z Cupiałem któremu może się chce a może nie i ogólnie to szkolenie ssie, oraz Zagłębie, które jest chyba najgorzej prowadzonym klubem w historii piłki nożnej.
Śląsk do czasu nowego sponsora o ile takowy będzie odpada. Reszta to piszcząca bieda. Gra ponad stan, niestabilna forma itd.
Jak widać wszystko rozbija się o sposób w jaki klub się prowadzi, w odpowiednie inwestycje, dobór ludzi etc.
Wiem że łatwo mówić i jak chcę to mogę sam ale...Ja nie chcę bo nie mam takiej kasy, a mając nawet taką kasę bym się w piłkę nie pakował bo to zabawa dla bardzo bogatych chłopców jeśli chce się coś osiągnąć w Europie.

PS: Wiesniak84 - Losers/Loser jeden ...., wiesz o co chodzi, czepiasz się szczegółu. Znak W to nie tylko USA, gangi to nie tylko USA światowcze.
Nadal znak L pokazany nie na czole będzie niezrozumiały dla innych, rzeczywistości nie oszukasz
Wolę robić błędy w obcych słowach, niż pisać bez wielkich liter, kropek i przecinków
Ostatnio edytowane przez kreseq : 08.11.2013 o godz. 12:00.

Jeśli zapomnę o nich, Ty, Boże na niebie, zapomnij o mnie
Odpowiedz cytując