Wyświetl pojedynczy post
shaggy
Senior Member

Od: 06.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 08.11.2013, 08:33
(L)osersi ustabilizowali formę. Po wielkim sukcesie jakim było ogranie amatorów z Walii przyszła kolej na 8 meczów bez zwycięstwa. I na tym chyba nie koniec bo jak czytam wypowiedzi pilkarzy Legii to skoro ma się problemy z oceną rzeczywistości jak można coś w piłce i nie tylko osiągnąć...

Lazio - Legia
Kucharczyk - "Zabrakło nam dziesięciu lepszych minut w drugiej połowie. W pewnym momencie cofnęliśmy się, a Lazio miało nad nami przewagę i ja wykorzystało. Na papierze, to Włosi byli faworytem. Mam wrażenie, że na boisko byliśmy lepszą ekipą, ale wyszło jak wyszło."

Byli lepsi, zabrakło niewiele, można było urwać pkt... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą

Legia - Apollon
Jodłowiec - "Cypryjczycy nie stwarzali sobie sytuacji, a gola strzelili po kontrze, która wzięła się z naszego pechowego błędu. Szkoda, że zabrakło nam skuteczności, bo zostawiliśmy po sobie lepsze wrażenie i stwarzaliśmy więcej okazji pod bramką Apollonu."

Zabrakło skuteczności ale wrażenie po sobie zostawili fajne ... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą

Trabzonspor - Legia
Kosecki - "Nie chciałbym za wiele mówić o pracy sędziego, bo ewidentnie się mylił. Mieliśmy ewidentny rzut karny. W przekroju całego spotkania byliśmy lepsi, pokazaliśmy charakter, ale i tak przegraliśmy."

Wiadomo byli lepsi ale sędzia wszystko zepsuł... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą

Legia - Trabzonspor
Kucharczyk - "Nie wiem czemu nic w Europie nie wpada nam do sieci, w ekstraklasie ta sztuka przychodzi nam znacznie łatwiej. W tych czterech meczach brakowało nam szczęścia, w każdym mieliśmy swoje sytuacje, ale piłka nie chciała znaleźć drogi do siatki."

Chłopak nie widzi różnicy między naszą Dupoklasą a LE i dziwi się, że w naszej lidze jakoś to wszystko łatwiej przychodzi. Poza tym oczywiście brak szczęścia... Biedni legioniści - Ale w następnym meczu to oni już rywalom pokażą.
Odpowiedz cytując