emj10 napisał(a):

Nie wiem o jakich wrzutkach mówisz? Dałem jedynie link do relacji ze spotkania z jedną stroną medalu, która opisywała wydarzenia wg. własnego mniemania. Rozumiem, że kolejny raz lubisz dopisywać do tego jakąś historię, ale więcej spokoju zalecam.
Czy Kancelaria Prezydenta nie mogła zwyczajnie nie robić takiej szopki zapraszając na pokład same znakomitości? Przecież nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji, aby zapraszano na pokład tyle czołowych w kraju osób. Nie dość, że Katynia nie odwiedzano zbyt często w rocznicę to jeszcze nie zdarzało się, aby choć ćwierć takiej delegacji znalazła się na pokładzie jednego samolotu. Czyż to nie był ewenement?
PS. Poza tym nie wiem o jakim 1 samolocie piszesz? Przecież drugi był w Samarze na remoncie, a Jaka dostali dziennikarze...
|
Chyba niedawno czytałeś FYM-a na Salonie24 o maskirówce .Tam też pojawia sie wersja z wylotem delegacji w dwóch samolotach (generałowie w Jaku -40 a reszta w Tutce) do Katynia, jednak co sie dalej z nimi stało to już tylko domysły.Jest tez wersja z dziwnym hangarem na Okęciu , który był, a po katastrofie ekspresowo zniknal.