Wyświetl pojedynczy post
emj10
Senior Member

Od: 05.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 07.11.2013, 13:08
Arapaho napisał(a):Wyświetl post
Daj juz spokój z wrzutkami wiele razy wyjaśnianymi. Lista pasażerów nie ma nic do sprawy jej rozdziału na samoloty. Dysponentem samolotów była Kancelaria Premiera która zdawała sobie sprawe kto leci - choćby wszyscy dowódcy podlegli MON.Nawet nie ma co rozwijać -sam szef MON miał lecieć ale zrezygnował. Przyznają 1 samolot. Z premedytacją. Kancelaria premiera rozegrała ten wylot i wizytę po swojejmu . Kanceleria Prezydenta popełniła głupote bo wiedząc o jednym samolocie powinni zakazać wstępu na pokład części osób i rozpętac burzę w mediach dot.samolotów. Lepsze byłyby kolejne nagonki Wyborczej,TVN i innych na Kaczyńskiego że awanturnik, gbur i kartofel , spadki w sondażach i szydera w internecie jak po Brukseli niż śmierć całej delegacji.Jestem zresztą przekonany że Kaczyński mogąć cofnąc czas tak by właśnie zrobił
Nie wiem o jakich wrzutkach mówisz? Dałem jedynie link do relacji ze spotkania z jedną stroną medalu, która opisywała wydarzenia wg. własnego mniemania. Rozumiem, że kolejny raz lubisz dopisywać do tego jakąś historię, ale więcej spokoju zalecam.

Czy Kancelaria Prezydenta nie mogła zwyczajnie nie robić takiej szopki zapraszając na pokład same znakomitości? Przecież nigdy wcześniej nie było takiej sytuacji, aby zapraszano na pokład tyle czołowych w kraju osób. Nie dość, że Katynia nie odwiedzano zbyt często w rocznicę to jeszcze nie zdarzało się, aby choć ćwierć takiej delegacji znalazła się na pokładzie jednego samolotu. Czyż to nie był ewenement?

PS. Poza tym nie wiem o jakim 1 samolocie piszesz? Przecież drugi był w Samarze na remoncie, a Jaka dostali dziennikarze...
Ostatnio edytowane przez emj10 : 07.11.2013 o godz. 13:23.
Odpowiedz cytując