serek.c2 napisał(a):

Dokładnie - wepchałem Cię do jednej grupy z AS-ami i jemu podobnymi (chodzi o poglądy gdybyś jeszcze "chłopcze" nie zajarzył - nie o "przynależność partyjną"). Tłumaczyć się już z tego nie mam zamiaru, każdy zapewne zrozumiał tylko nie "Forfanek".
Nie wiem z kim i co chciałeś sobie wyjaśniać twarzą w twarz - być może coś mnie podczas rozmowy na sb o Twojej przynależności zawodowej ominęło? Jeśli chcesz jednak coś wyjaśnić to łatwo mnie spotkać przed każdym meczem "U Wiślaków".
ps. naprawdę uważaj z tymi wyzwiskami, bo ktoś w końcu cierpliwość straci.
|
Jakie poglady? Ktos taki, jak ty nie bedzie ocenial jakie ja mam poglady(ty np. masz tyle wspolnego z prawica, ile Jerzy Urban). Albo wyrazaj sie na poziomie(choc, jak widac tego nie potrafisz), albo zamilcz. Widac tez w szkole Ciebie nie nauczono, ze mowi sie za siebie, a nie za cale forum

(chyba, ze to jakas mania wielkosci).
Nie zgrywaj idioty(ale przyznam, ze idzie Ci to wybornie). Dalej bedzie rozpowiadal jakies bzdury na moj temat? Juz chyba bany powinny przemowic Ci do rozsadku. Wymijajacej odpowiedzi nie bede komentowal. Kladziemy 10 tys. na stół, wyjasniamy kwestie, a potem publicznie ktos tutaj bedzie sie kajal. Pasuje, czy nie masz jaj?
P.S - W wyzwiskach, to ty przodujesz...ile juz banow zalapales? Pochwal sie

.