kamikaze napisał(a):

|
Masz rację próbowano mnie przekabacić. Jednak fakt jest faktem 90% programu mają lewicowego, 10% to jest ten rzekomy patriotyzm, tradycja itd. Ostatnie zapowiedzi Pisu też brzydko pachną lewicą mianowicie będą decydować co dzieci będą jadły w szkole. Pis to jest klasyczna partia lewicowa. Opowieści mediów głównego nurtu i tzw "niezależnych" pisowskich o prawicowości tej partii nie zmienią stanu rzeczy. Pogódźcie się z tym wyborcy pisu.
|
Sam uważam się za osobę o poglądach prawicowych, jednak wpisy osób takich jak Ty uważam za szkodliwe dla prawicy. W ogóle śmiesznie pojmujesz "prawicę" - wygląda to tak, jakbyś wykuł na blachę regułkę "co to jest prawica" i nie dopuszczasz odstępstw. To tyle - nie mam zamiaru powielać dyskusji, która się już tutaj toczyła.
kamikaze napisał(a):

|
Nie ważne czy ktoś jest ćpunem, matką z dzieckiem, pedałem czy księdzem. Prawo powinno wszystkich traktować tak samo. Jeśli ktoś nie ma na czynsz bo wydaje na wódkę czy .....i to jest jego prywatna sprawa ale musi się liczyć z konsekwencjami.
|
Może jeszcze krótko odnośnie cytowanego fragmentu... Jeśli matka z dziećmi jest samotna, uczciwie pracuje, nie wydaje "na wódkę" ale mimo wszystko pensja nie starcza jej na czynsz - na bruk? Pomyśl chłopie czasem, bo wydaje mi się, że masz 20 lat i jeszcze siano w głowie...