Wyświetl pojedynczy post
!!IRIVER!!
Senior Member

Od: 08.2007

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 06.11.2013, 12:40
Powołania Nawałki oczywiście zaskakują, może nawet szokują, ale ja bym poczekał z wyrokami. Generalnie żadnego z poprzednich trenerów nie broniły wyniki, jeżeli Nawałce uda się to jakoś poukładać, zmienić ustawienie, dać inne wsparcie Lewandowskiemu - to kto wie, może coś wreszcie zatrybi i zaczniemy wygrywać. Jasne, że Nawałka podejmuje ryzyko, bo na dwa dość ciężkie, choć sparingowe mecze zaprosił ludzi, którzy albo się już kiedyś spalili, albo w ogóle nie są znani.
Mimo wszystko nie mogę przeboleć braku powołania dla Miśkiewicza - mamy niemal dwukrotnie mniej straconych goli od drugiego w tej statystyce Lecha, pomimo godnej politowania gry naszej defensywy na wyjazdach. 10 razy czyste konto mówi wiele, nie widziałem co prawda jego postawy w meczach z Zawiszą i Ruchem, ale tylko z Jagiellonią można go winić za nienajlepsze zachowanie przy rzucie wolnym Balaja.
Zobaczymy jak to będzie wyglądało dalej, ale ja jeśli chodzi o Miśka jestem dobrej myśli - w stosunku do poprzedniego sezonu zrobił ogromny postęp.
Odpowiedz cytując