Cytat:
|
mowiac po katolicku bog tak chcial lol
|
I tylko tyle masz do powiedzenia? To może tak samo, mówiąc po katolicku Bóg chce żeby twój los jako pedała w Polsce był parszywy?
Ale czego ja się spodziewałem po dyskusji z faszystą spod znaku Palikota. Jak brak argumentów to już zaczął Boga mieszać we wszystko, jakimiś "lolami" rzucać itp.
Uświadom sobie, że pedalstwo to coś naturalnego ale nienormalnego i tyle. Żyjcie sobie jak chcecie ale po co ze swojej ułomności robić normę? To tak samo jakby osoba niepełnosprawna chciała powiedzieć, że nic jej nie brakuje. Halo, przecież jak jesteś niepełnosprawny to odstajesz od normy (przepraszam za mieszanie w to wszystko osób niepełnosprawnych) pod względem fizycznym i tak samo jak jesteś pedałem to też jest ułomność. Trzeba te ułomności zaakceptować i nie udawać, że ich nie ma
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.