Wyświetl pojedynczy post
serek.c2
Socios Wisła Kraków

Od: 03.2004

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 05.11.2013, 18:11
For_FuN_ napisał(a):Wyświetl post
Ty rzeczywiscie powinienes wrocic do szkoly . Jesli piszesz do kogos w liczbie mnogiej, to wpychasz go do danej grupy. Tak czy nie? Sam juz nie wiesz, co piszesz. Bo przeciez w tej twojej, glupkowatej wypowiedzi jasno stoi, ze jestem domniemanym wyborca Palikota(bo dlaczego piszesz do mnie na temat tego skompromitowanego polityka?). I ladnie mnie teraz chlopcze przepros(o ile masz jaja, a jak wiemy tych brak)...i na tym zakonczymy nasza dyskusje, bo z baranami nie gadam .

P.S - Ty juz pokazales jakim netowym kozaczkiem jestes, kiedy proponowalem wyjasnienie sobie kilku kwestii twarza w twarz .
Dokładnie - wepchałem Cię do jednej grupy z AS-ami i jemu podobnymi (chodzi o poglądy gdybyś jeszcze "chłopcze" nie zajarzył - nie o "przynależność partyjną"). Tłumaczyć się już z tego nie mam zamiaru, każdy zapewne zrozumiał tylko nie "Forfanek".

Nie wiem z kim i co chciałeś sobie wyjaśniać twarzą w twarz - być może coś mnie podczas rozmowy na sb o Twojej przynależności zawodowej ominęło? Jeśli chcesz jednak coś wyjaśnić to łatwo mnie spotkać przed każdym meczem "U Wiślaków".

ps. naprawdę uważaj z tymi wyzwiskami, bo ktoś w końcu cierpliwość straci.