For_FuN_ napisał(a):

Ale co ty za przeproszeniem pierd... Ktos, kto pisze i wytyka bledy od razu opowiada sie po stronie lewej, czy prawej ? Masz niezle ograniczone horyzonty myślowe. Ja jestem konserwatysta i nigdy nie glosowalem, i nie zaglosuje na partie lewicowa. Jestem praktykujacym katolikiem, ktory chodzi do kosciola, do spowiedzi, bierze udzial w roznych uroczystosciach. I wlasnie takich ludzi boli to, co niektorzy pseudokatolicy(w wiekszej mierze duchowni) wyprawiaja. Jak masz znajomego ksiedza, to moje zdanie nie bedzie odosobnione wsrod osob wierzacych. Wiadomo, ze nizszej rangi duchowni nie moga wypowiadac takich sadow publicznie, ale w prywatnych rozmowach, to juz zupelnie co innego. I gdybys potrafil czytac ze zrozumieniem(ucz sie, ucz, to nie boli), to zauwazylbys, ze pisze o czesci kleru.
P.S - I trzeba byc niezlym baranem, zeby do kogos pisac w liczbie mnogiej.
|
Przeczytaj swój poprzedni post raz jeszcze - jeśli to nazywasz wytykaniem błędów to ja dziękuję. To nie konstruktywna krytyka tylko przypierdalanie się o wszystko (naginasz do tego mocno fakty). Nigdy nie wypowiadasz się o części kleru, jedziesz równo po wszystkich i nie ....... mi tu teraz, że jest inaczej (miałem okazję czytać Twoje wynurzenia także na sb...) - a jeśli rzeczywiście masz na myśli tylko część kleru to łaskawie zaznaczaj to w swoich postach bo wyczuć tego z Twoich wypowiedzi niestety nie idzie.
Gdzie widzisz "klasyfikowanie" (lewo, prawo) w moim poście wiesz chyba tylko Ty.
Napisałem "Wy" bo choć cytowałem jedynie Ciebie odnoszę się też do takich macherów jak AS (to chyba nietrudno wyczuć czytając temat?).
ps. uważaj z tymi "baranami", netowy kozaczku...