Hives4 napisał(a):

Dajcie bana Dariookowie za tak chamskie odpowiedzi!
Fakt jest taki, że Małecki od powrotu do Wisły nie zaliczył ani jednego minimum przyzwoitego spotkania (mimo, że w tym czasie nawet Boguskiemu zdarzało się prezentować ciekawe zagrania). We wczorajszym meczu Małeckiemu wszystko nie wychodziło - piłka odskakiwała, mijała go (!!!), podania mu nie wychodziły i błąkał się zamiast wychodzić do gry. Pomijając złą formę drużyny i patrząc na indywidualne umiejętności Małeckiego w trakcie meczu myślałem sobie, że jakby teraz zakończył karierę to nikt by tego nie zauważył, bo chłopak od dłuższego czasu nie istnieje. Jak się nie poprawi to Smuda go odstawi i pożegna. I nikt nie będzie miał prawa mieć mu tego za złe.
|
Przepraszam a Ile ty masz lat kolego? Mamusia widocznie nie nauczyła, że skarżyć to nieładnie?
Chyba nie muszę ci mówić co o tobie myśle po takim czarującym początku. Pisać tego nie będę bo znów zaczniesz błagać o bana za chamskie odpowiedzi itp. damskie zagrywki
Czy ja bronię Małeckiego? A gdzie to wyczytałeś skarżypyto? I co mnie obchodzi co ty sobie myślałeś jak oglądałeś MAłeckiego na meczu, ba czy kogokolwiek to twoje damskie lamentoiwanie interesuje?
Ja jestem kibicem Wisły i gówno mnie obchodzi twoja kulawa taktyczna rozkminka. Wnikać w nią nie ma najmniejszego sensu, szkoda mojego czasu więc zapamiętaj sobie jedno...
Paryka szanuję bo mam do tego powody. Jest graczem mojej ukochanej druzyny i wypada mi się tylko z tego cieszyć a tobie no cóż pozostaje lament i babskie łzy.
Zostałem wychowany w wartościach gdzie swojemu się zawsze pomaga i nie zostawia się nigdy go z tyłu. Kibicuje kazdemu piłkarzowi,nie gwizdam na nich jak więsniak na polu kukurydzy. Jestem wymagający ale przede wszystkim wyrozumiały.
cfa napisał(a):

Wiesz co ... kurcze niby dobrze piszesz ale prawie każdy zawodnik Wisły w tym sezonie miał jakiś swój mecz, gdzie zagrał chociażby poprawnie, niestety nie pamiętam żeby coś wynikło pozytywnego z gry Małego. Pisałeś, że Patryk od dwóch miesięcy ma ofertę kontraktową, zagadką dla mnie jest to czemu go jeszcze nie podpisał bo na prawdę z obecną formą kiepsko to widzę ...
Od powrotu z Turcji miał może ze 4 mecze gdzie jego gra mogłaby się podobac.
|
Moze dlatego, że w dyspozycji jaka obecnie prezentuje i przy tak skonstruownym kontrakcie pewnie by musiał dorabiać w Tesco na kasie żeby przeżyć.
Gra na starym bo lepiej płacą i tyle. A ze szału nie ma, transfer nie grozi, Bednarz nie ma kasy by oddac wiec czasu na parafowanie jest ze hoho.
A z resztą on rzadko myśli profesjonalnie, taki jego urok.