AS82 napisał(a):

1. Nie będę głosował na POPIS,który już od 8 lat niszczy ten kraj , dławiąc go w jakiś jałowych sporach i tematach zastępczych typu Smoleńsk,więc to jest pierwszy powód ,żeby poprzeć kogoś innego.
2. Patrząc na działalność kleru ,czytając trochę literatury na ten temat ,instytucja ta przypomina mi raczej organizację przestępczą ,więc tak ,jestem antyklerykałem , i nie chcę żeby ta instytucja miała wpływ na cokolwiek w Polsce. No i niestety tylko Palikot ,mimo że nie jestem jego fanem i w wielu kwestiach jego zachowanie mnie drażni, mówi o tym żeby realnie była rozdzielność między państwem a kościołem mówiąc w skrócie
3.Nie słyszałem ,żeby ktoś od Palikota kogoś opluwał , słyszałem za to posłanke Pawłowicz ,która to notorycznie robi i zachowuje się jak prostaczka...Dla ciebie ta partia promuje dewiacje, dla mnie uczy takich jak ty tolerancji do innych ludzi.
|
A jaka to znowu spójność państwa z kościołem kolego tak Cię drażni? Na co ta instytucja ma taki wpływ w Polsce?
Od przyjęcia Chrztu Polski nasz kraj jest związanyt z Chrześcijaństwem czy ci się to podoba czy nie. Debile pokroju Palikota są zwykłym gnojem który próbuje w imię 2-4% ateistycznych wyborców podnośić rękę na naszą historię i wyznanie większości mieszkańców naszego kraju.
Partia Palikota według ciebie uczy tolerancji? Kużwa, oni moją problemy z tym żeby być tolerancyjnymi wobec większości dla której znak krzyża jest czymś więcej niż tylko dwoma patykami.
....y szarpać krucyfiks chcą swoimi brudnymi łapskami a jak pedałowi tęczową flagę podrzesz to od homofobów i braku tolerancji wyzywają. Banda odmieńców i zerzwierzęcenie.
Chłop z mordą boksera na dodatek dewiant co się za starą babę przebiera, jednoznacznie mówi mi że przekroczono granicę. Nie tyle co dobrego smaku a człowieczeństwa, Jestem przeciwny temu, by moje dzieci musiały na to zgorszenie patrzeć
Jeśli takie coś ma prawo do głosu oraz akceptacji to ja się pytam, gdzie prawo jego rodziny, żony czy dzieci do godnego życia, pozbawionego wstydu i zażenowania?!
Biedronia toleruje jak powietrze, jak siedzi cicho to nie mam do niego problemu. Jego sypialnia, jego sprawa. Ale nic bardziej nie w....ia jak to gdy zgrywa naczelnego pedała RP w radiu czy telewizji. Coś gdzieś się wyleje, z igły zrobią widły...nietolerancja..i pojawia się naczelny pedał RP, oczywiście znawca tematu i dziedziny. Tylko kogo to obchodzi co on biedny czuje? Jak to się robi w innych krajach? Jedyne co pewnie zastanawia Z czystej ciekawości ludzi to, czy ktos mu kichy przepycha? hmm może ten cwaniaczek jest mężczyzną rządzi...to na Boga jaka ciotowata musi być ta jego druga półówka.
Żenada i tyle