Wyświetl pojedynczy post
picasso
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2013, 22:56
AS82 napisał(a):Wyświetl post
1. Nie będę głosował na POPIS,który już od 8 lat niszczy ten kraj , dławiąc go w jakiś jałowych sporach i tematach zastępczych typu Smoleńsk,więc to jest pierwszy powód ,żeby poprzeć kogoś innego.
2. Patrząc na działalność kleru ,czytając trochę literatury na ten temat ,instytucja ta przypomina mi raczej organizację przestępczą ,więc tak ,jestem antyklerykałem , i nie chcę żeby ta instytucja miała wpływ na cokolwiek w Polsce. No i niestety tylko Palikot ,mimo że nie jestem jego fanem i w wielu kwestiach jego zachowanie mnie drażni, mówi o tym żeby realnie była rozdzielność między państwem a kościołem mówiąc w skrócie
3.Nie słyszałem ,żeby ktoś od Palikota kogoś opluwał , słyszałem za to posłanke Pawłowicz ,która to notorycznie robi i zachowuje się jak prostaczka...Dla ciebie ta partia promuje dewiacje, dla mnie uczy takich jak ty tolerancji do innych ludzi.
nie udzielam się tutaj na ogół ale teraz mnie rozbawiłeś nieco.
Palikot?zwykły karierowicz.dawniej prawicowiec a teraz jak jest potrzeba antyklerykał.nie wiem czy chodzi mu o kasę czy może to potrzeba bycia na świeczniku.tak czy inaczej najmniej wiarygodna postać w polityce.
nie słyszałeś żeby ktoś od Palikota opluwał? to posłuchaj niejakiego Ryfińskiego porównującego ludzi chodzących na pielgrzymko do świń.nawiasem mówiąc takich wypowiedzi miał więcej.
dziękuję za uwagę