Wyświetl pojedynczy post
cfa
Senior Member

Od: 08.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2013, 17:28
Rob_Zombie napisał(a):Wyświetl post
Jestem zwolennikiem Moskala. Jakby to ode mnie zależało to zaklepałbym go na po Smudzie. Powiedział coś w stylu "Kaziu, za 3 lata przejmujesz Wisłę, wykorzystaj ten czas, zbierz doświadczenie, inwestuj w siebie". Byłaby to dobra kontynuacja pracy Smudy, obaj mają podobną filozofię gry, czyli ofensywna gra z pierwszej piłki. Moskal to super inteligentny gość, Wiślak, przedstawiciel tej naszej krakowskiej piłki a do tego notuje super wyniki. Dariook może się naśmiewać jak każdy ignorant którego wiedza zaczyna się i kończy na sprawdzeniu wyniku na 90minut.pl że 'koncertowo spartolił awans z Niecieczą'. Bo ignorant nie wie że Nieciecza przed przyjściem Kazka pozbyła się najlepszych graczy zastępując ich drobnicą za grosze, że warunki w jakich pracował w porównaniu z innymi pierwszoligowymi klubami są śmiechu warte, że samo włączenie się do walki o awans tamtej Niecieczy było dużym osiągnięciem. A teraz Gieksa, gdzie 'dobra piłka' to termin całkowicie zapomniany. A tu bum, przychodzi Moskal i zwycięstwo za zwycięstwem.

Ale z tym całym kontynuowaniem to tylko takie moje forumowe wynurzenia, wszyscy wiemy że przez te 3 lata zdążymy przerobić jeszcze kilku trenerów (no bo czy którykolwiek trenejro dopracował u Cupiała do końca kontraktu?)
Też go lubię i ciesze się, że ma wyniki bo to dobrze o nim świadczy. No cóż niektórzy narzekają, że nie trener bo jak miał Wisłę to nie wygrywał, bo Małeckiego odsunął od drużyny bo to, bo tamto. Mam nadzieję, że kiedyś dostanie tutaj prawdziwą szansę.
[FONT=Times New Roman]
Czy pamiętasz pierwszy w życiu mecz i po każdej bramce szał?
Kibicow śmiech, wiernych drużynie swej i na plecach pałki ślad.
[/FONT]
naoway.deviantart.com
Odpowiedz cytując