Wyświetl pojedynczy post
Rob_Zombie
Senior Member

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 03.11.2013, 16:55
Jestem zwolennikiem Moskala. Jakby to ode mnie zależało to zaklepałbym go na po Smudzie. Powiedział coś w stylu "Kaziu, za 3 lata przejmujesz Wisłę, wykorzystaj ten czas, zbierz doświadczenie, inwestuj w siebie". Byłaby to dobra kontynuacja pracy Smudy, obaj mają podobną filozofię gry, czyli ofensywna gra z pierwszej piłki. Moskal to super inteligentny gość, Wiślak, przedstawiciel tej naszej krakowskiej piłki a do tego notuje super wyniki. Dariook może się naśmiewać jak każdy ignorant którego wiedza zaczyna się i kończy na sprawdzeniu wyniku na 90minut.pl że 'koncertowo spartolił awans z Niecieczą'. Bo ignorant nie wie że Nieciecza przed przyjściem Kazka pozbyła się najlepszych graczy zastępując ich drobnicą za grosze, że warunki w jakich pracował w porównaniu z innymi pierwszoligowymi klubami są śmiechu warte, że samo włączenie się do walki o awans tamtej Niecieczy było dużym osiągnięciem. A teraz Gieksa, gdzie 'dobra piłka' to termin całkowicie zapomniany. A tu bum, przychodzi Moskal i zwycięstwo za zwycięstwem.

Ale z tym całym kontynuowaniem to tylko takie moje forumowe wynurzenia, wszyscy wiemy że przez te 3 lata zdążymy przerobić jeszcze kilku trenerów (no bo czy którykolwiek trenejro dopracował u Cupiała do końca kontraktu?)
"(...)Był oskarżony o organizowanie w sezonie 2003/2004 wśród piłkarzy zrzutki pieniędzy, z których później opłacali sędziów pomagających Kolporterowi Koronie w awansie do II ligi. W trakcie śledztwa prowadzonego w ubiegłym roku przez wrocławską prokuraturę obaj przyznali się do winy(...)"
"(...)wciągał w handel meczami i młodych, i starych, i Polaków, i obcokrajowców, i tych, którzy na kupowanie wyników mieli, i tych, którzy nie mieli (tym przecież pożyczał).(...)"
Odpowiedz cytując