Dariook napisał(a):

Głupoty piszesz i tyle.(..)
Kązdy nasz punkt jest takim samym zaskoczeniem jak punkt Zawiszy czy Pogoni. Robimy coś co w profesjonalnej lidze gdzie druzyny są wzmacniane pod kątem rywalizacji w europie nie miało by miejsca czyli wygrywamy i walczymy o pudło.
Tak naprawdę to przykre że nasza liga jest taka słaba. Mnie w....ia tylko to że nie znajdzie się choć jeden kumaty i nie powie wprost :
Qrwa farcicie i nic więcej...i ty i wy, wy i tez qrwa wy!Dzisiaj wygrałeś z liderem jutro przejebiesz z outsiderem. Ale żyjcie chwilą, bo jutro możecie przejebać 5 meczy z rzędu i nie będziecie nawet wiedzieć dlaczego...
|
najłatwiej napisać : głupoty piszesz i tyle
a ja Ci powiem : piszesz jeszcze większe głupoty
Jeśli twoim zdaniem to że dzisiaj jesteśmy na 3 miejscu w tabeli a nie na 16 i jest to całkowity przypadek to zmień lekarza .
Przypadkiem mamy najmniej porażek w lidze ?
Przypadkiem tracimy najmniej bramek w lidze ?
Przypadkiem straciliśmy tylko 1 bramkę u siebie ? ( w ostatniej minucie z rzutu wolnego )
Przypadkiem Głowacki i Miśkiewicz osiągają żywicową formę ?
itd itp
owszem , każdy wynik w meczu z Podbeskidziem jest możliwy. ale nie gramy w Legią , Górnikiem ani Lechem na wyjeździe . Gramy z Podbesklidziem które w 7 spotkaniach u siebie potrafiło zdobyć ledwie dwie bramki (!!!) i wygrać 1 mecz . Litości Panowie . Szanujmy się, bo nie jesteśmy tak słabi jak malowało nas media, a w naszej grze widać coraz mniej przypadku . Grając nawet na 80% jesteśmy w stanie spokojnie pokonać Podbeskidzie . Choć najlepiej by było dać z siebie wszystko , ale tu się nie będę czarował . Nie będzie spiny jak na Legię .
Mnie to osobiście cieszy że nie jesteśmy już pośmiewiskiem mediów . Jeśli masz inne zdanie to nie jesteś kibicem Wisły, tylko tym z drugiej strony błoń .
Typuje mecz po walce , męczarniach , wygrany 2-0