Lukasz napisał(a):

|
Jeden transfer który być może już jest to lewy obrońca Branco Serrano. Ten za Bunoze.
|
Chodzi Ci o tego Serrano o którym Smuda nawet nie słyszał ? Wątpię . Wg mnie ewidentna zagrywka menedżera .
riv napisał(a):

|
Stolarski jest skrzydłowym. Całe życie grał na skrzydle, w reprze młodzieżowej grał na skrzydle, jak wchodził na końcówki w dorosłej Wiśle to grał na skrzydle dopiero potem z musu przestawiono go na obronę...nie zmienia to jednak faktu, że jak go widziałem na skrzydle to nigdy nie pokazywał nic takiego, żeby udowodnić swój 'wielki talent'. Za to prawy obrońca może być z niego niezły i dziwie się, że zamiast niego gra Burliga...który w ofensywie radzi sobie nieźle, za to w defensywie jest bardzo średni. Może właśnie Burliga nadał by się na prawe skrzydło?
|
Myślę ,że Fryc pogodzi w rywalizacji na prawej obronie zarówno Burligę jak i Stolarskiego . Stolar prawdopodobnie będzie przesuwany na pomoc jednak nie na skrzydło a na środek pomocy oczywiście o ile zostanie w Wiśle a Bury będzie zmiennikiem dla Fryca . Taki scenariusz na wiosnę wydaje się wielce prawdopodobny . Dziwi mnie natomiast dlaczego Stolarski nie gra więcej w rezerwach razem ze swoimi rówieśnikami . Zawsze zyskałby więcej minut a i drugiemu zespołowi by pomógł który ewidentnie ma teraz spore kłopoty z zbieraniem punktów w 3 lidze .