Wyświetl pojedynczy post
BlurgH
Senior Member

Od: 07.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 01.11.2013, 15:37
Dla mnie kolejność następująca:
1. Napastnik ( superpilnie - kontuzja/kartki Pawła i nie mamy żywcem kim grać w ataku )
2. Prawoskrzydłowy ( superpilnie - Donald sobie w naszej Płemiełszip poradzi, zawsze jest szansa, że Małecki nagle zabłyśnie - ale z prawej strony bida i posucha, bo Sarki to jest dobry na ostatnie 15 minut, jak obrońca robi bokami i patrzy na zegar )
3. Defensywny pomocnik ( pilnie - zawsze, jak Ostoja schodził z boiska, to w środku pola, szczególnie przed obroną, zaczynały się dziać cuda i dziwy. Piłkarz klasy Sobola z najlepszych lat mile widziany )
4. Ofensywny pomocnik ( pilnie - najlepiej taki Melikson )
5. Środkowy obrońca ( mniej pilnie - ale Głowacki wieczny nie jest, Chavez zniknie, jak tylko nadarzy się okazja, zostaniemy z Jovanovicem i - o zgrozo - z Nalepą, ew. Urygą - czyli równanie z dwoma niewiadomymi... )
W momencie przyjścia Piotrka B. przestałem się przejmować bokami obrony, bo na prawą mamy 3, na lewą 2,5 zawodnika, Fryc w ostatnim meczu pokazał, że trochę pracy, trochę minut rozegranych w E-klasie i mogą być z niego ludzie, Stolarski wielki talent ( oby ), Burliga gra ch...o, ale stabilnie,, druga strona - póki jest Gordan, to jest ok, jest jeszcze Pietia i od biedy Donald.
Paradoksalnie jedyną pozycją, której na gwałtu rety nie trzeba wzmacniać jest bramka - cieszy mnie postawa Miśkiewicza od początku sezonu, oby się chłopak jeszcze rozwinął i poprawił mankamenty, o których wszyscy wiemy, to będziemy mieli święty spokój na tyłach przez parę ładnych lat.
Powód: ortografia, panie...
Ostatnio edytowane przez BlurgH : 01.11.2013 o godz. 15:39.
Odpowiedz cytując