AS82 napisał(a):

1. Nie będę głosował na POPIS,który już od 8 lat niszczy ten kraj , dławiąc go w jakiś jałowych sporach i tematach zastępczych typu Smoleńsk,więc to jest pierwszy powód ,żeby poprzeć kogoś innego.
2. Patrząc na działalność kleru ,czytając trochę literatury na ten temat ,instytucja ta przypomina mi raczej organizację przestępczą ,więc tak ,jestem antyklerykałem , i nie chcę żeby ta instytucja miała wpływ na cokolwiek w Polsce. No i niestety tylko Palikot ,mimo że nie jestem jego fanem i w wielu kwestiach jego zachowanie mnie drażni, mówi o tym żeby realnie była rozdzielność między państwem a kościołem mówiąc w skrócie
3.Nie słyszałem ,żeby ktoś od Palikota kogoś opluwał , słyszałem za to posłanke Pawłowicz ,która to notorycznie robi i zachowuje się jak prostaczka...Dla ciebie ta partia promuje dewiacje, dla mnie uczy takich jak ty tolerancji do innych ludzi.
|
Jak zwykł mawiać mój znajomy "tolerancja ok ale i ona musi mieć granicę". Dla mnie poglądy Ruchu Palikota/Twojego Ruchu to zwykła dewiacja i zezwierzęcenie pomijające jakąkolwiek moralność i wartości.
wis.la/nhpgi Dodam, że nie jestem zwolennikiem większości poglądów Korwina - Mikke(zapożyczyłem tylko link) ale to dla mnie przykład do czego prowadzi wszechobecna tolerancja.