Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2013, 22:58
sambo napisał(a):Wyświetl post
Nie . Pasujesz dlatego, że twoja kariera na tym forum ma dość tendencyjne oblicze a sposób argumentacji ma swój cel i bynajmniej nie jest on obliczony na dyskusje. A ostatnimi postami udowodniłeś nadto, że celem istnienia jest tu pilnowanie pewnego 'porządku'. Jeśli o mnie chodzi, to zbanowałbym cie człowieku dożywotnio a każdego, kto przejawia pisownię, styl wypowiedzi podobny do twojego -z resztą paru tu takich nicków było, twój utrzymuje się tu wyjatkowo długo- banowałbym z założenia. Byłbym jak Lombroso dla potencjalnie niebezpiecznych
No to wybacz ,że nie pasuje do twojego obrazu idealnego forumowicza..Nie mam też żadnego ukrytego celu ani zamiaru pilnować jakiegokolwiek porządku na tym forum Zamiast się czepiać mnie i mojej "kariery" na tym forum ,napisz co sądzisz o karierze ww. posła bo to chyba bardziej ciekawe.

Pozatym jak wszędzie widzisz spiski i zagrożenia ,to może lepiej będzie jak odłączysz internet ,wtedy będziesz bezpieczny i nikt nie zaburzy twojego egzystowania w atmosferze podejrzliwości i unikniesz sytuacji że gdy ktoś z tobą dyskutuje ,a ma inne zdanie jest opłacanym agentem itp.
Ostatnio edytowane przez AS82 : 30.10.2013 o godz. 23:08.