sambo napisał(a):

|
Nie . Pasujesz dlatego, że twoja kariera na tym forum ma dość tendencyjne oblicze a sposób argumentacji ma swój cel i bynajmniej nie jest on obliczony na dyskusje. A ostatnimi postami udowodniłeś nadto, że celem istnienia jest tu pilnowanie pewnego 'porządku'. Jeśli o mnie chodzi, to zbanowałbym cie człowieku dożywotnio a każdego, kto przejawia pisownię, styl wypowiedzi podobny do twojego -z resztą paru tu takich nicków było, twój utrzymuje się tu wyjatkowo długo- banowałbym z założenia. Byłbym jak Lombroso dla potencjalnie niebezpiecznych
|
No to wybacz ,że nie pasuje do twojego obrazu idealnego forumowicza..Nie mam też żadnego ukrytego celu ani zamiaru pilnować jakiegokolwiek porządku na tym forum

Zamiast się czepiać mnie i mojej "kariery" na tym forum ,napisz co sądzisz o karierze ww. posła bo to chyba bardziej ciekawe.
Pozatym jak wszędzie widzisz spiski i zagrożenia ,to może lepiej będzie jak odłączysz internet ,wtedy będziesz bezpieczny i nikt nie zaburzy twojego egzystowania w atmosferze podejrzliwości i unikniesz sytuacji że gdy ktoś z tobą dyskutuje ,a ma inne zdanie jest opłacanym agentem itp.