Wyświetl pojedynczy post
AS82
Banita

Od: 07.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2013, 22:28
sambo napisał(a):Wyświetl post
AS82 - idealnie pasujesz mi do tego artykułu

http://naszeblogi.pl/41923-proceder-...trolli-w-sieci

Bo napisałem że Pisowcy i ich akolici są w polityce jedynie dla zysku i grantów ? Tak niestety jest ,czego przykładem jest mój "ulubiony" poseł PISu niejaki Andrzej Jaworski . Oto fragement jego błyskotliwej kariery:
Od 2003 pełnił funkcję prezesa komunalnego Przedsiębiorstwa Gospodarki Maszynami Budownictwa w Warszawie. Członek rady nadzorczej PKP Intercity i rady programowej TVP3. W maju 2006 został przewodniczącym rady nadzorczej Koncernu Energetycznego Energa S.A. W 2006 objął stanowisko prezesa Stoczni Gdańsk[1]. Po odwołaniu w 2008 został doradcą ISD Polska ds. restrukturyzacji zakładu. Objął stanowisko prezesa Fundacji Stoczni Gdańsk[2]. Zasiadał w radzie Polskiej Organizacji Turystycznej oraz radzie Pomorskiej Izby Przemysłowo-Handlowej.
Jak widać człowiek orkiestra ,który sie nadaje do wszystkiego od kierowania stocznią ,koleją i telewizją ,teraz jest posłem PISu i przewodniczy komisji ds. przeciw-ateizacji Polski

Jak widze takich karierowiczów,którzy się znają na wszystkim to po prostu pusty śmiech mnie ogarnia.