emj10 napisał(a):

Gdzieś w tym tekście widzisz słowo "przejście", albo "awans"? Ja takiego nie widzę.
Co nie oznacza, że Urban wystawi teraz wszystkich na Zawiszę skoro ma takie problemy kadrowe przed kolejnym mecze w LE.
Edit: Oczywiście, że mecz z Turkami ma duże znaczenie. Nie brakuje wiele do rozstawienia w IV rundach eliminacji, a do tego kasa za zdobyte punkty oraz możliwe transfery zawodników po dobrym występie w LE piechotą nie chodzą. Gdzie ktoś próbuje tłumaczyć ewentualną porażkę? Nie robię tego ani ja, ani Urban. To, że sytuacja kadrowa jest taka jaka jest zmusza zwyczajnie do szukania pewnych rozwiązań.
To tylko z ostatniego tygodnia przypadki.
|
"Przejście" nie w sensie powszechnym tego rozumieniu słowa ale jako synonim osiągnięcia jakiegoś tam sukcesu. Twierdzę, że mecz z Turkami nie jest aktualnie ważniejszy niż sparing. Czy są szanse na rozstawienie w kolejnej rundzie eliminacji LM - nie wiem. Sądzę, że i tak takowe nie ma specjalnego znaczenia. W tym roku już jako rozstawieni awansowaliście tylko dzięki sędziemu. Czy w przyszłym znów się uda?