wolfy napisał(a):

Zostaw politykę w temacie politycznym i nie próbuj być na siłę zabawny, bo w najlepszym wypadku wywołujesz zażenowanie (w najgorszym będzie w tym temacie napierdalanka na dwadzieścia stron między psychofanami obu formacji). Operowanie takimi kalkami świadczy tylko i wyłącznie o chęci zamanifestowania swojej "fajności" oraz o ubóstwie umysłowym.
__________________________________________________ __________________________________________________ _______
Mechanizm opisany przez Urana235 to żaden wymysł, tylko rzeczywistość portali internetowych.
Żałosne i przede wszystkim nieprawdziwe próby robienia z Donalda idioty oparte na jego fałszywym koncie facebookowym, które mimo wykazania im nieprawdy nadal kontynuują. Czemu niby one służą?
Ten portalik ma wielu fanów, bo ludzie lubią rynsztokowy język i plucie na innych. Lubią agresję. "Weszło" zaspokaja te niskie instynkty. Podoba się wam? Wchodźcie.
Pamiętajcie jednak, że to ten portalik buduje wizerunek Legii jako europejskiego klubu i Wisły jako żałosnego klubiku drużyną prowadzoną przez debila. Spisek? Nie, po prostu tak czują.
|
1) nadinterpretowujesz moją wypowiedź. Sytuacja skojarzyła mi się ze sprawą smoleńska, więc je ze sobą porównalem- moje prawo. I zapewniam Cię, nie ma to nic wspólnego z "fajnoscia".
2) Mój post traktuje o temacie mediów, a nie polityce. ( Porównanie do wiadomej sytuacji jest tylko elementem, a nie głównym wątkiem).
3) Sam wywołujesz "napierdalanke", poprzez subtelne, acz zawsze, zarzucanie mi ubóstwa umysłowego. Oceny tej dokonujesz, na podstawie JEDNEGO postu.
4) Ja zwracam się do innych z szacunkiem i tego samego wymagam od Ciebie. Jesteśmy na forum, gdzie każdy ma prawo wyrażać swoje zdanie.
5) Nie zaprzeczam, ze Weszło pisze pod Legię, choć zdarza im się też objechac. Może właśnie po to, aby uniknąć oskarżeń o stronniczość. Być może, ale nadal uważam, że interpretowanie każdej wzmianki o Wiśle i Trenerze w negatywnym kontekście o czymś świadczy.
A świadczy o tym, że takich informacji się doszukujemy. Polecam parę esejów na temat językoznawstwa. Jak wrócę do domu, mogę pisać pełen tytuł. Tam jest top bardzo fajnie opisane.
To tak, żeby naprostowac całą sytuację. A aby ta wypowiedź nie odbiegała zupełnie od tematu, cieszę się, ze w radio usłyszałem ostatnio nasze reklamy. Marketing zaczyna działać już poza yt i plakatami. Przy wynikach będą efekty.