Wyświetl pojedynczy post
Lukasz
Senior Member

Od: 08.2010

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2013, 16:08
emj10 napisał(a):Wyświetl post
A co to ja gram na boisku? Naprawdę trzeba mieć wysoki poziom fantazji, aby nie widzieć, że Legia mająca kadrę 15-16 zawodników (11 kontuzji) będzie oszczędzała kilku zawodników przed rewanżem z Trabzonem.
Nie no, wysoki poziom fantazji trzeba mieć żeby wierzyć iż 'rewanż' cokolwiek zmieni. Przecież tam o nic nie gracie, choć Wasz trener nadal wierzy w awans. I w tym jest problem - przewija się jakieś oderwane myślenie od rozsądku które ma tylko sens w kontekście dbania o własny tyłek czytaj: nie dostać 0-3 lub 'podbić cenę'.
Wtedy jest sens oszczędzać Koseckiego, natomiast trzeba powiedzieć sobie jasno jaki jest cel - zacytuje tu cytat 'weszło' z wątku obok :

Cytat:
....Chrapek, ... prezentuje się lepiej od choćby holowanego na siłę przez niektórych - bo często odnosimy takie wrażenie - Furmana.
Furman czy Kosecki, co za różnica, petunia non olet.
Ostatnio edytowane przez Lukasz : 30.10.2013 o godz. 16:11.
JM:"Życie jest jak rower - nie kręcisz nie jedziesz" TF: "Dziś Wisła Kraków ma zapewnione optymalne warunki prowadzenia działalności sportowej."
"... jakieś dziwne wizje zagłady (..) Nie wiem czym to jest spowodowane, nie wnikam w to, ale trochę mnie to niepokoi"
TS: Zajmujemy się sportem, nie sprawiedliwością, ani praworządnością.(..) Towarzystwo Sportowe „Wisła” Kraków informuje, iż od godziny 16.00 nie jest już właścicielem piłkarskiej spółki Wisła Kraków SA
Odpowiedz cytując