Wyświetl pojedynczy post
Jaroo1
Senior Member

Od: 03.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 30.10.2013, 10:22
Cytat:
ale kozak z tego Wiplera
wis.la/nibhv
Dziwne, że typ, który rzekomo nie ma siły dmuchnąć w alkomat musi być obezwładniany przy użyciu gazu pieprzowego. Chociaż znając milicję to oni nawet we 2 osoby i bez gazu to by nieboszczyka nie zatrzymali ;/

Cytat:
I już Korwin dowalił coś o Hitlerze. On to robi specjalnie, nie widzę innego wyjaśnienia...
To tylko nasze domysły ale też myślę, że w tym całym szambie zwanym polską opozycją jest coś nie tak. KNP dusi potencjał ludzki - tak samo PiS. Są to partie jednego człowieka, tylko wódz jest najmądrzejszy a reszta ma siedzieć cicho. Do tego w decydujących momentach te partie się lubią błaźnić.
Jeden gada o Hitlerze i nie potrafi zarejestrować partii w okręgach przed wyborami a drudzy zamiast dojechać PO (a od kilku lat można robić to łatwo, jest przecież tyle nieprawidłowości) to chyba specjalnie wdali się w spór pt Smoleńsk. I nie chodzi mi o to, że o tej sprawie trzeba zapomnieć, że trzeba ją olać tylko o sposób prowadzenia całej dyskusji w stylu Gmyz napisało trotylu więc już jest jasne, że w Smoleńsku był zamach, czy mamy świadków, mamy dowody, że był to zamach - tylko jakoś nie chcą jednoznacznie tego udokumentować.
Przykre jest to wszystko bo zamiast rozjebać układ to wychodzi na to, że specjalnie go podtrzymują. Z Ruchem Narodowym też się od razu przy pierwszej lepszej okazji pogryzł PiS, pytanie po co? Lepiej żeby ta potencjalna partia RN zabrała trochę głosów PiSowi + zabrała głosy debili, którzy głosowali na Palikota + zabrała głosy PO na które wiele osób głosuje bo to mniejsze zło i żeby to ewentualnie RN wszedł do sejmu niż kolejna partia pod wodzą Palikota czy innego pajaca. No ale może w tym wszystkim nie chodzi o Polskę, o podzielenie się rządami tylko o własne interesy i o władzę samą w sobie
drozd:
Co powiesz jak okaże się, że Wisła awansuje, będzie grała lepiej niż wcześniej, a pomysły Królewskiego przyniosą jednak dobry efekt? Znajdziesz w sobie choć odrobinę taktu, by chociaż przeprosić?...
...Przeprosisz? Łaskawca. W dupę sobie wsadź przeprosiny pajacu zasrany. Jak nie awansujemy to przeproszę...
...Jak nie awansujemy to przeproszę, że nazwałem cię zasranym pajacem. Jeżeli awansujemy nie przeproszę i będę aktualną sraczkę przypominał.