Wyświetl pojedynczy post
enzo
Senior Member

Od: 02.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 29.10.2013, 10:35
A nie jest Wisła ostatnio w słabszej formie?
Nie wygraliśmy z Zagłębiem szczęśliwie?
Czy Widzew ma jakiegokolwiek bramkarza, który coś pokazał w tym sezonie (bo Mielcarz ewidentnie ma już chyba dość)?

Mało? OK:
- Widzew nie zdobył na wyjeździe choćby punktu,
- Widzew stracił zdecydowanie najwięcej goli w tym sezonie (średnio ponad dwie bramki na mecz w plecy!),
- Widzew ogólnie gra niesamowitą padakę.

----
Ostatnie trzy mecze zagraliśmy po prostu słabo - bez dynamiki, praktycznie bez groźnych akcji. Tyle tylko, że w tym ostatni cudem wygraliśmy, bo znając Lenczyka, Zagłębie broniłoby się z czasem nawet w 11. we własnym polu karnym, byle tylko nie dopuścić nas do jakiejkolwiek sytuacji bramkowej. A że Gliwa puścił szmatę? Cóż, uczył się od Przyrowskiego. Ale gdyby nie ten farfocel, to jestem pewny, że walilibyśmy głową w mur i skończyłoby się bezbramkowym remisem albo nawet przegralibyśmy ten mecz po którejś z kontr.

Dlatego nie rozumiem, skąd w tym przypadku taka napinka na to całe Weszło. Nie podoba się, jak piszą o Wiśle - nie czytaj (ja od dawna nie odwiedzam tego serwisu - męczą mnie tam niektóre gęby, i dobrze mi się żyje). Zresztą, każdy może dzisiaj sam sobie założyć stronę internetową i pisać tam co mu się żywnie podoba - z jeb.niem Stanowskiego i krawaciarzy na czele.
Ostatnio edytowane przez enzo : 29.10.2013 o godz. 10:37.
Odpowiedz cytując