Wyświetl pojedynczy post
Dariook
Socios Wisła Kraków

Od: 07.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 28.10.2013, 04:34
Po niezłych występach? Ty i Urban lepiej zmieńcie dilera bo ewidentnie grzybki są dla was za mocne. Wasze występy są tragiczne, przynosicie tylko wstyd polskiej piłce!
Wielki mistrz Polski jest pośmiewiskiem w całej europie a ty koleś widzisz jakieś pozytywy? Wasza postawa w zaściankowych rozgrywkach jakimi są LE nie warta jest nawet komentarza, wyglądacie i gracie jak amatorzy, każdy was w dupe rucha a ty jeszcze śmiesz dostrzegać w tym pozytywy.
Wstyd i pośmiewisko! Ogóry zajebane robicie antyreklame polskiej piłce kluboiwej, która i tak jest jedną z najsłabszych w europie jednak jako "mistrz" to wypadało by łoić drużyny których występy są bardziej z przymusu niż chęci sukcesu...a wy jesteście słabsi od każdej drużyny z którą graliście.
Ja sobie pluję w brodę że Molde was nie pojechało, przynajmniej oszczędzono by Polsce wstydu. Taki Piast brał udział tylko i wyłącznie krajoznawczo, dostał w....... i nawet nikt o tym nie wiedział bo w tym czasie europejska piłka opalała jaja na kajmanach i ok. A wy? ....a do bram LM z butami chcieliscie wejść! Z czym do ludzi ja się pytam? DNO , DNO i jeszcze raz koleś dno!

Wybieracie się z workiem na puchary i mistrzostwa? Trzy razy z rzędu mistrz wam się marzy? Rozjerzdzacie ligę? Strzelanko z Widzewem , Koroną wow! A nosa za krajowe bagno wychylili i nawet jednej bramki sieroty nie mozecie strzelić. Jesteście tak samo słabi jak cała nasza liga. W lidze gdzie wszyscy zalegają z pensjami, kadrę mają w połowie jak wasza, kulawa młodzież gra bo na innych nie stać...i nie potraficie nawet jej zdominować?
Przyjeżdzacie do Krakowa, gdzie Wisła biedna i kadrowo amatorska, gdzie jedynymi wpływami są bilety i kiermasz pisanek wielkanocnych i dostajecie najpospolitrzy w.......! Mieliście jedną szansę pogonić nas i co? Nie potrafiliscie tego zrobić! Bardzo tego chcieliście ale nie potrafiliście! Hehe mistrz zasrany w podwójnej koronie z metalu.

I jeszcze jedno. Tak lokalnego rywala nienawidzicie a podkupiliście zawodników ich drużyny? Wstyd kolego. Wielkie kluby ce..... to że mają zasady a wy ich kolego niestety nie posiadacie. Zwykła najemna zbieranina w której każda menda może zagrać. Nawet ta najbardziej znienawidzona z najbardziej znienawidzonego wrogiego środowiska. Wczoraj na Kamiennej a dzisiaj na Pepsi arenie , liczy się tylko sukces. Sukces którego nie macie i zazdrościcie Wiśle ery Cupiała.

Zanzaczam że ogólnie latacie mi koło ...ja mam swoich wrogów. Mecz z wami traktuje tak samo jak traktuje pojedynek z PBB czy Ruchem.
Jednak udeżam w waszą nieuzasadnioną pychę i pompowane przez was balony.
Jesteście najsłabszym mistrzem ostatnich lat, płacicie na czas ogórom tylko dlatego że wysprzedaliście wszystkich którzy potrafili kopać. Wasze szkolenie coś jebneło a Furmany itp to przeciętni ligowi kopacze a od dwóch sezonów wprowadzono tylko Makite, żenującego gracza.

Przez kilka lat waszych transferów wszystkie to totalna klapa. Iviva, Kuciak i Rado to by było na tyle. O nieudanych szkoda czasu wspominać bo tyle zastępów było...eskimosa chyba brakowało.
Przy waszych przepłaconych grajkach i blamażach w LE pewnie już jestescie na minusie tylko pajacyk BL siedzi cichutko. Podgląda skauting amici? pełen profesjonalizm!
Pomyślałeś kim spłacicie teraz Waltera? On nie da wam juz złamanej złotówki więc bedzie chcial balast sprzedac. Z takim długiem to tylko król sedesów was przygarnie albo Król z Polonii. Pewnie w ostateczności nie mieli byscie nic przeciwko temu....Romanowski, mówi ci to cos?
Ostatnio edytowane przez Dariook : 28.10.2013 o godz. 08:25.
Wiśle się nie kibicuje. Wisłe się KOCHA.

Cytat:
To może zmieńmy to podejście w tej naszej wiślackiej rodzinie. Łatwo jest bowiem na kogoś wylewać pomyje, ale jak później człowiek się obroni, to smród zostaje.
Radek Sobolewski
Odpowiedz cytując