Wyświetl pojedynczy post
speedfashion
Senior Member

Od: 01.2009

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 27.10.2013, 02:29
palikot napisał(a):Wyświetl post

Nie dla psa kiełbasa. Jak ci żal 2 dychy to szczerze powiedziawszy... spierdalać. Wisła to nie jest klub, który będzie zamieniał się na drobne i serwował bilety za piątkę. Trzeba się szanować.
Powinienem to odebrać osobiście? Jeśli tak, to słabo, bardzo słabo. Coś z kiełbasą i drugą stroną? Było już. Efekty nie olśniły.

Wisła może się cenić nawet na miliardy milionów, prawda jest brutalna. Jeszcze nie dawno czytało się o tych fanatykach, którzy zawsze przyjdą. Dzisiaj (wczoraj) było pusto - także na C. Duża część publiki to ludzie młodzi - uczniowie, studenci lub ci ze świeżo ukończoną edukacją. Ja tam mogę płacić, ukochanemu klubowi nigdy nie będę żałował. Ale pamiętajcie, że wiele osób musi dojechać, zorganizować grupę, opłacić przejazd, zjeść coś (cholerne kiełbasiane pikniki). Nie dla każdego wyprawa na mecz to kwestia kilkusetmetrowego spaceru albo krótkiej przejażdżki za jakieś 3 zł. A jak ktoś chciałby się jeszcze na jakiś wyjazd wybrać, to naprawdę może być ciężko. Do tego dodajmy jeszcze poziom piłkarski (tak Ekstraklapy, jak i Wisły ostatnimi tygodniami) i już sprawa jest jasna.

Moim zdaniem lepiej mieć kibiców na trybunach niż poza nimi. Ale pewnie się mylę.

Edycja:
Aha, chodziło mi o to, żeby ceny na mecze w pierwsze cztery dni tygodnia były niższe (chociaż poniedziałek jest tutaj trochę kłopotliwy), o ile nie jest to mecz hitowy. Może wyraziłem się zbyt ogólnie.
Ostatnio edytowane przez speedfashion : 27.10.2013 o godz. 02:47.
Nie uczyniłeś mnie garbatym
Dzięki Ci za to Panie
Odpowiedz cytując