Wyświetl pojedynczy post
mr_kwolf
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2013, 18:01
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Kolejny adwokat z forumowego kólka legijnego. Gdzie ja niby oceniałem wczorajsze sędziowanie ? Pisałem tylko, że wczoraj były płacze legionistów nad sędziowaniem, a wcześniej w lidze w meczu z PIastem śmichy, chichy legionistów, gdy zwróciłem uwagę na sędziowanie Pskita, który powinien wyrzucić z boiska dając czerwoną kartkę kopaczowi Legii. Nie zrobił tego, wypaczył wynik meczu i umożliwił Legii wygraną.

Pewnie jeszcze nie wiesz ale Górnik nie był losowany. Wcześniej dla Legii był wylosowany ....Rozwój Katowice, najsłabszy zespół na jaki mogli trafić.

P.S. Brakuje trochę tak licznych niedawno wywiadów nadprezia Leśnodorskiego= geniusza futbolowego. On by nam wszystko wytłumaczył, co i jak.
Jak to nie był losowany? O czymś mi nie wiadomo? To jak to się stało że trafili na siebie w 1/8? Z tego co wiem to tylko TOP4 poprzedniego sezonu było rozstawione.

Ponadto po co wyciągasz ten Rozwój skoro według Ciebie nasz zeszłoroczny Luboński się nie liczy bo to zbyt wczesna faza była ("PP na powaznie zaczyna się tak od 1/8")? Wybiórczość żeby fakty pod teze pasowały?
Ostatnio edytowane przez mr_kwolf : 25.10.2013 o godz. 19:48.
"Nieważne, czy Wisła bedzie wtedy mistrzem Polski, czy ekipą I, II czy III ligową. Swe ostatnie mecze w karierze chcę rozegrać z Białą Gwiazdą na piersi."
Odpowiedz cytując