Wyświetl pojedynczy post
Gwiaździsty
Senior Member

Od: 04.2006

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2013, 15:38
mr_kwolf napisał(a):Wyświetl post
Fenomenalnie potrafisz dobrać sobie argumenty pod tezę.

Jak wyjaśnisz w takim razie tegoroczne losowanie? Mam rozumieć, że Górnik w Zabrzu to najłatwiejszy przeciwnik na tym etapie rozgrywek?

PS. Ocenianie wczorajszego sędziowania jak oglądałeś mecz od 90 minuty jest śmieszne. Bo takiego wałka jakiego Rusek w pierwszej połowie potrafił wykręcić przy faulu na Broziu to już dawno nie widziałem...
Kolejny adwokat z forumowego kólka legijnego. Gdzie ja niby oceniałem wczorajsze sędziowanie ? Pisałem tylko, że wczoraj były płacze legionistów nad sędziowaniem, a wcześniej w lidze w meczu z PIastem śmichy, chichy legionistów, gdy zwróciłem uwagę na sędziowanie Pskita, który powinien wyrzucić z boiska dając czerwoną kartkę kopaczowi Legii. Nie zrobił tego, wypaczył wynik meczu i umożliwił Legii wygraną.

Cytat:
Jak wyjaśnisz w takim razie tegoroczne losowanie? Mam rozumieć, że Górnik w Zabrzu to najłatwiejszy przeciwnik na tym etapie rozgrywek?
Pewnie jeszcze nie wiesz ale Górnik nie był losowany. Wcześniej dla Legii był wylosowany ....Rozwój Katowice, najsłabszy zespół na jaki mogli trafić.

P.S. Brakuje trochę tak licznych niedawno wywiadów nadprezia Leśnodorskiego= geniusza futbolowego. On by nam wszystko wytłumaczył, co i jak.
Powód: dopisek
Ostatnio edytowane przez Gwiaździsty : 25.10.2013 o godz. 15:45.
Odpowiedz cytując