Wyświetl pojedynczy post
Arked
Senior Member

Od: 01.2003

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 25.10.2013, 11:57
Gwiaździsty napisał(a):Wyświetl post
Jak sobie przypomnę o wpisach pełnych zachwytów nad tym magicznym zespołem (nazywanym FC Hollywood), o genialnym prezesie, o cudownych transferach, o wielkich planach z budżetem za 100 mln zł., o odjeżdżaniu całej polskiej lidze, to mnie śmiech pusty bierze, że ktoś jeszcze na forum Wisły daje się łapać na takie ściemy.
Za to powinien być ban
W LE nie ma Hubercika, nie ma Pskita to nie ma wyników.
Mecz oglądałem od 90 min. . A potem w studiu legijne lizidupy dziennikarskie nie mogły wyjaśnić jak to jest, że tyle zmarnowanego trudu przez nich i opowiadania bajek wszystkim widzom jaka ta Legia jest cudowna a w realu wpiernicz od każdego. Jakieś rozpaczliwe chwytanie się teorii o karnym o płaczku Koseckim co dostał z łokcia.
Tymi bzdurami tłumaczyli kolejną porażkę cwaniaczków. Po 5 min. tego bajdurzenia przełączyłem.
Czyli Legia wygrywa w lidze tylko dzięki sędziom, a w pucharach dostaje zasłużony w.......? Stwierdzasz to oczywiście oglądając jej mecze od 90 minuty. Nie bardzo chcę tutaj stawać w obronie Legii ale jak czytam takie posty to mnie mdli. Sorry.

Co do postawy polskich drużyn to oczywiście szkolenie jest ważne ale jeszcze ważniejsze są finanse. Na tym polu polska piłka stoi na o wiele za niskim poziomie, żeby w pucharach liczyć na coś więcej niż szczęśliwe prześlizgiwanie się przez kolejne rundy.
Ostatnio edytowane przez Arked : 25.10.2013 o godz. 11:59.
(...) MY KIBICE POMOŻEMY!!! (...)
Odpowiedz cytując