Wyświetl pojedynczy post
funkykoval
Socios Wisła Kraków

Od: 05.2005

Ignoruj użytkownika Pomoc
Stary 23.10.2013, 11:53
emj10 napisał(a):Wyświetl post
Czyli widzę, że w te ściemy również uwierzyłeś? Było dokładnie odwrotnie co potwierdzili uczestnicy tamtej katastrofy w Warszawie.

Zresztą wrzucałem to ostatnio: wis.la/cqu5q
Boeingi wbijające się w 2 wieże też są złudzeniem - bo malutki motoszybowiec o stosunkowo niewielkim ciężarze jednak latarnię przegiął....
Tylko, że nie odniosłeś się do meritum wpisu
1) Teza Biniendy - brzoza jako przeszkoda dla samolotu pędzącego z prędkością 80 m/s nie może przeciąć skrzydła - udowodniona poprzez zastosowanie programu LS DYNA - jeżeli chodzi o detale odsyłam do Biniendy i jednego z wywiadów z nim, w którym wykazuje nawet takim abnegatom z fizyki o co chodzi.....
2) Hipoteza Cieszewskiego dotycząca zdjęcia z dnia 5 kwietnia 2010 roku - wydaje mi się, że jeszcze nie do końca udowodniona
Ani hipoteza Cieszewskiego nie jest sprzeczna z tezą Biniendy ani na odwrót i tyle....

Pozdrawiam

napisał(a):Wyświetl post
............ Prawdopodobnie, jak zdecydowana większość PiSu, pan też już nie wierzy w katastrofę, ale w zacietrzewieniu i wyzywaniu innych zaszedł pan tak daleko, iż nie ma sposobu wycofania się z twarzą. .......
Chłopie - przeczytaj ten fragment z wyróżnieniem - zazwyczaj fakty nie są przedmiotem wiary.... A jeżeli twierdzisz, że katastrofy nie było to powiedz mi co to było ?
Ostatnio edytowane przez funkykoval : 23.10.2013 o godz. 12:05.
JAZDA, JAZDA, JAZDA BIAŁA GWIAZDA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Odpowiedz cytując